© Michael Rosen

Kvinner lever, leker og nyter

Skrevet av: Hanne Grasmo

Publisert:
Sist oppdatert:

Dagens frigjorte kvinne kan tillate seg å nyte sex så mye hun vil, med så mange hun vil. Fristelsene er lett tilgjengelige, noen tasteklikk unna finnes lekkerbiskener i alle ­aldre.

Du ser henne kanskje på nabokontoret med stive knopper under blusen. Eller du oppdager hennes tilfredse, drømmende smil i det du dulter borti henne på bussen. En av dagens frigjorte kvinner, som elsker sex og som tillater seg å nyte det så mye hun vil, med så mange hun vil. Tilsynelatende lever hun et streit liv, og betror sine deilige opplevelser kun til en utvalgt venninne.

Hun er hverken bohem eller hippie, og står ikke på barrikadene for å frigjøre kvinners seksualitet. Men du finner henne på nettet, der du kan lese hennes utadvendte, sexpositive profil.

Cupido har snakket med tre, flotte, sterke kvinner som bruker internett til å fremme et særdeles aktivt sexliv.
 

 Du finner historiene deres ved å følge lenkene nedenfor:
Ariane: Kjærlighetsdansen
En singel kvinne i 20-årene som har mer sex enn de fleste jevnaldrende i samboerforhold. Hun unner seg kos, ligg og orgasmer med mange titalls menn, mens hun venter på den rette.
Illustrasjonfoto: Michele Serchuk ©
Frida: Ekstraservicen
En gift kvinne i 30-årene som elsker sex, og får lov av ektemaken å kaste seg ut i erotiske utskeielser med menn i alle aldre.
Illustrasjonfoto: Michele Serchuk ©
Hege: Fantasifesten
En kvinne på 45 som er lei av å ha menn i huset etter både ekteskap og samboerforhold, så nå bruker hun nettet til å leve ut de sterkeste fantasiene. Hun kan date flere menn hver uke.
Illustrasjonfoto: Michele Serchuk ©

De fleste kvinner har få seksualpartnere, som regel ikke mer enn seks stykker gjennom livet. Men disse tre kvinnene er representanter for en liten, men voksende gruppe, som har enormt mange partnere. Gjerne over 100. Mellom fem og ti prosent av oss lever slik, i alle fall for en periode.

 
Sex er bedre og ­sunnere enn søtsaker
Gjennom de siste tiårs seksualopplysning har mange kvinner oppdaget sin enorme seksuelle kapasitet, og noen lever den ut. En kvinne kan jo få 40 orgasmer på en kveld, og uten problemer ligge med mange menn på rad. Takket være internett er buffeten med menn åpnet for kvinner som vil leke, leve og nyte.

Fremdeles er det en sterk overvekt av menn som er på sexjakt, både på byen og på nettet. Men de sexglade kvinnene Cupido har møtt, alle tre fra Cupido Club, er blant dem som nyter et fritt sexliv. Nettopp fordi mennene er i flertall har disse kvinnene store muligheter for herlige erotiske opplevelser kvinner tidligere bare fantaserte om. Med kondom og god helsekunnskap er nytelsene også uten helserisiko.

De nøyer seg ikke med å plukke forsiktig i maten, men tar store, mektige kakestykker med begge hender. To menn på en gang, trekant med et ektepar, bondage med en fremmed og orgie på swingersklubb. Hvorfor skulle de moderere seg? Sex er jo deiligere enn søtsaker, og mye sunnere!
 


Les også:
Kvinner har sterkere sexdrift enn menn
Det er på tide å ta livet av fem myter om kvinnens seksualitet.


Mange partnere - mer empati
Har en kvinne hatt 60 partnere på tre år og ikke har problemer med det, sier jeg «så fint for deg». Hun skal ikke ha dårlig samvittighet for å nyte.

Kunsten å kose med klitten
Klitoris er kilden til kvinnelig krem-sex.  Den kan stimuleres på utallige frekke og ømme måter.

Tryggheten kan ruinere sexen
Det er ingen automatikk i at sterk kjærlighet fører til at paret lykkes i senga. For mye trygghet og nærhet kan ødelegge et pars sexliv.


Gi ikke opp hverdagssexen!
Det blir lett stress når vi forventer at sex skal være fantastisk. Det første vi må lære er at  hverdagssexen tross alt er viktigst.


Likhet er kanskje bra i politikken -
men ikke like bra for erotikken

Forskjeller stimulerer nysgjerrigheten  - og over- raskelsen som gir så mye mer næring til lysten.


Fra Cupidos arkiv:
Kvinnens seksualitet

Hva vet kvinnen om andre kvinners seksualitet - og om sin egen? Og hva vet egentlig mannen om den?

Relaterte artikler