Nytt nummer ute nå!

Blir du medlem i Cupido Club kan du se profilbildene og lese profiltekstene til mange tusen kvinner, menn og par. Basismedlemskapet i Cupido Club er gratis.

Hvordan bli medlem i Cupido Club?

Hva koster det for å bli VIP-medlem?

Brukeravtale og regler.

Meld deg inn nå og finn noen som passer for deg!

Hvorfor Cupido Club?

Møt tusener av kvinner, menn og par -
med de samme behov og lengsler som deg selv!


Om du er singel eller lever i parforhold, kan du i Cupido Club møte tusener av norske kvinner, menn og par i samme situasjon og med de samme behov for lidenskap og kjærlighet, vennskap og nærhet som deg selv.
 
Flørt, dating, kjærlighet og erotisk spenning

Cupido Club er et helnorsk nettsted med gode tradisjoner for flørt, dating og erotisk spenning - og ikke sjelden ender det med vennskap, eller forelskelse og kjærlighet. På nett siden 1998.
 
Anonymitet og trygghet

I Cupido Club kan du være anonym i trygge omgivelser. Regler for takt og tone er utviklet i samarbeid med medlemmene som aktivt er med på å verne om miljøet, og som ikke nøler med å rapportere misbruk til klubbens moderator.

Bli medlem i Cupido Club!

hvorfor sex er viktig for deg?

Lurer du på hvorfor sex er viktig for deg? Her har du fem gode grunner.
 1. Seksualiteten kan være en uuttømmelig kilde til spenning og lek, tenning og nytelse, nærhet og ømhet, hengivenhet og kjærlighet.
 2. Seksualiteten kan være en pågående inspirator til sosial kontakt og medmenneskelig engasjement.
 3. Seksuell tenning og seksuell aktivitet kan gjøre godt for immunforsvar og helse.
 4. Men seksualiteten kan også føre til skam og skyldfølelse, til usikkerhet og mindreverdighetsfølelse, til frustrasjon, depresjon og sykdom, og til misbruk, overgrep og vold.
 5. Seksuell trygghet og trivsel er med andre ord viktig - for den enkeltes helse og for folkehelsa, og for livskvalitet og et harmonisk samfunn.

Gratis, VIP eller Super-VIP?

 • GRATIS - Basismedlemskapet i Cupido Club er gratis og gir tilgang til de fleste av Club-tilbudene. Som gratismedlem kan du lære deg hvordan klubben fungerer og finne ut om tilbudene passer for deg.
   
 • VIP - Blir du VIP-medlem, får du enda bedre muligheter til å finne den du søker og oppnå kontakt i trygge omgivelser. VIP-medlemmer får også full tilgang til erotiske bilder og tekster i Cupido Erotikk.
   
 • SUPER-VIP - Medlemmer som betaler for et år får Super-VIP-status, oppnår enda flere fordeler og får dessuten rabatt i Cupido Shop.
   
Les mer om Medlemsnivåer og medlemsfordeler!

Cupido Grupper

Gruppekategorier for medlemsstyrte grupper i Cupido Club:
 

Produktomtale - Cellmate


«Lyst-pillen» virker

Kvinne (51): «Lysten på sex er tilbake.»
Kvinne (50): «Fantaserer mer om sex - og får mer kraftfulle orgasmer.»
Mann (70): «Merkbart sterkere orgasmer og høyere seksuelt beredskap.»

Les mer om Cellmate-brukernes erfaringer!