Cupido Club

  • 9 786

    medlemmer

  • 1 460

    siste 24 timer

  • 16

    innlogget nå

Bli medlem gratis!

Bli Cupido Club medlem i dag! Finn den rette for deg!

Hvorfor bli medlem

Norsk datingside for bevisste kvinner og menn. I Cupido Club kan du møte tusener av kvinner, menn og par - med de samme behov og lengsler som deg selv!

Flørt, dating, kjærlighet, erotisk spenning og vennskap
Cupido Club er et helnorsk nettsted med gode tradisjoner for flørt, dating og erotisk spenning - og ikke sjelden ender det med vennskap, eller forelskelse og kjærlighet. På nett siden 1998.

Anonymitet og trygghet
I Cupido Club kan du være anonym i trygge omgivelser. Regler for takt og tone er utviklet i samarbeid med medlemmene som aktivt er med på å verne om miljøet.

Alltid oppdatert
I Cupido Club bare medlemmer som har vært aktive i siste år er vist på søkliste.

Ny funksjonalitet i Cupido Club:
Første trekk er mitt:
Ta kontroll på hvem som kontakter deg! Er du litt sjenert eller veldig attraktiv? Ønsker du ikke å bli bombardert med meldinger fra ukjente? Eller ønsker du å kommunisere bare med profiler som matcher deg best? Ved å sette "Første trekk er mitt" flagget kan ikke andre kontakte deg (melding, venneforespørsel, invitere til privat galleri) med mindre du først har tatt kontakt. Du vil fortsatt kunne se besøkende på profilen - hvis du har valgt det. Din profil vil bli markert med hengelås-symbol. Du skru av eller på under innstillinger i din profil.

 

Profiler som er pålogget nå