MSE 11572
MSE 11572 | © Michele Serchuk

Kjærlighetsdansen

Skrevet av: Hanne Grasmo

Publisert:
Sist oppdatert:

I løpet av de siste ti årene har hun hatt fem kortere kjæresteforhold. I tiden mellom forholdene har hun vært på date med 100 menn og 4 kvinner - og hatt sex med 70 av dem.

Kjærlighetsdansen er én av tre historier i Cupidos miniserie Kvinner som lever, leker og nyter. Lenker til de to andre historiene finner du nederst på siden.


Ariane, 28 år, ­Stavanger
Singel
På utkikk etter fast elsker eller kjæreste


Ariane er en vakker og sprudlende jente med bakgrunn fra hiphopmiljø og underholdnings-bransjen. De to timene vi sitter på café sammen møter hun flust av kjente, flest gutter, og et par av dem er klart interessert i en date. Ikke så rart, hun er smart og attraktiv, og uten partner.

– At jeg er singel skal ikke hindre meg i å ha et aktivt sexliv, sier Ariane.

På nettet har hun vært i ti år, periodevis for å sjekke. Hun har profiler mange steder, også på Cupido Club.

– Cupido Club er et bra sted å søke etter fast forhold. Når jeg finner en seriøs type der, så vet jeg at han syns det å ha et aktivt erotisk liv er viktig. For det er viktig for meg!

Mens hun venter må hun ha sex.

Først og fremst er det kjærligheten hun søker. Når hun var 22–23 var det greit å rote rundt og ha det gøy, nå står et fast forhold øverst på ønskelisten. Men mens hun venter må hun ha sex. Ikke for det, siden hun var 11 og skjønte hun kunne skru av dusjhodet for å få de deilige følelsene i kroppen, så har Ariane hatt et aktiv sexliv på egenhånd.

– Herlig å kose med meg selv! Jeg runker alltid, om jeg er nedfor eller på topp, om jeg er på sjekkern eller ikke.

På sjekkern er hun likegodt på nett som på byen. Et ligg er lettest å få til etter en rølpetur med kompiser. Har hun lyst på sex, så er det nesten 100 prosent sikkert at det blir noe på en bytur:

– Mye enklere på byen, da er det bare kropp og kjemi. Er vi begge kåte, så drar vi hjem og har oss.

Lei av macho-gutta som skryter etterpå
Men hun er lei av macho-gutta på byen som skryter av sine sexerobringer etterpå. På nettet kan hun luke ut dustene, blir mer kjent med innsiden, ikke bare utseendet.

De aller fleste oppfører seg på første date. Om hun eller han ikke har lyst, så går de hver til sitt. Om det klaffer blir det sex. Når to stykker har lyst på hverandre så blir det som regel vellykket, er Arianes erfaring. Særlig når jenta er åpen og fri når det gjelder sex, da slipper gutta seg løs også. Men hun påpeker:

– For å ha god, tilfeldig sex, må du ikke ha glemt hvordan du får orgasmer.

Kjærlighetsdrømmen fant Ariane på Cupido Club. En lang og positiv profilbeskrivelse fra en fyr som fylte alle krav til en mulig partner.

– Jeg sendte ham en PM, og vi hadde noen uker med mye meldinger om stort og smått. Etter å ha snakket på telefonen noen ganger, dro jeg hjem til ham. Jeg tente på alle plugger da han åpnet døren, og vi hadde deilig sex med en gang. Etterpå spiste vi en god middag og pratet lenge før jeg dro hjem.

Ofte er den første gangen best
Ofte er den første gangen best, og så blir det kjedeligere syns Ariane. Men denne elskeren møtte hun mange ganger, til himmelstormende sex. Helt til en frokost hvor de diskutere politikk, og han hadde slike holdninger at hun momentant mistet all kåthet, og ikke ville treffe ham igjen.

Så nå er Ariane fremdeles på jakt etter kjærligheten. Hun nyter tilfeldig sex og mer ­eller mindre faste elskere, men begynner å gå litt lei:

– Jeg har ikke noe skam for det jeg driver med, men syns jeg skylder meg selv å tenke igjennom hva jeg virkelig vil. Å date og sjekke fører jo ikke fram til det jeg drømmer om, nemlig mann og barn og hjem.

 
Frida: Ekstraservicen
En gift kvinne i 30-årene som elsker sex, og får lov av ektemaken å kaste seg ut i erotiske utskeielser med menn i alle aldre.



Hege: Fantasifesten
En kvinne på 45 som er lei av å ha menn i huset etter både ekteskap og samboerforhold, så nå bruker hun nettet til å leve ut de sterkeste fantasiene. Hun dater gjerne flere menn hver uke.


  Foto: Michele Serchuk ©
 

Fra Cupidos arkiv:
Kvinnens seksualitet

Hva vet kvinnen om andre kvinners seksualitet - og om sin egen? Og hva vet egentlig mannen om den?

Relaterte artikler