Transe-elskeren

Skrevet av: Hanne Grasmo

Publisert:
Sist oppdatert:

De fleste såkalte ”tranny-chasers” er menn på jakt etter trans-jenter med penis i behold. Men Cupido har fått historien til en ung mann som gjerne vil elske med en kvinne som tidligere var mann.

På nettet finnes minst 450 dating-sider for menn som søker kontakt med ”Male-to-Female”-transer. De aller fleste mennene der søker T-girls og She-males med en yppig kvinnekropp og feminin væremåte, men som fremdeles har penis inntakt og stiv (i følge ny amerikansk forskning lagt fram på verdenskonferansen til  World Professional Association for Transgender Health (WPATH) som ble arrangert i Oslo i 2009). 
 
Det finnes også menn som syns det er spesielt sexy med kvinner som har en fortid som mann, og som har tatt skrittet fullt ut. På Cupido Club møtte vi en ung mann på 28 år som ble pirret av denne tanken når han var så heldig å møte en transkvinne på byen i Oslo:
 
”Hun var en veldig vakker og attraktiv dame, og hun visste det selv også. Hun var høy, stor uten å være kraftig eller vulgær. Selv om hun visste at de fleste menn siklet på henne så var jeg den som kom i prat med henne, det føltes sexy for meg.  Jeg tok en øl med Vivian, som hun het,  og pratet litt. Etter ølen ville hun ut å røyke, og der havnet hun i en krangel som begynte å ligne på en slåsskamp. Jeg gikk ut, dro henne til siden og ventet til hun hadde roet seg. Vivian ville ikke gå hjem alene etter en slik episode, men spurte om å bli fulgt hjem av en sterk mann. Da måtte jeg jo yte service, og da vi var ved leiligheten hennes på Majorstua var jeg ikke vanskelig å be inn.
 
Flørtestemningen økte mens vi delte en flaske vin, og praten dreide seg mer og mer mot sexy temaer. Hun ymtet frampå om at hun hadde gjort store endringer i livet sitt, og jeg gjorde meg mine tanker om det. Senere sa hun rett ut at hun har vært igjennom et kjønnsskifte og nå i mange år har følt seg helt på riktig plass.
 
Ble stemningen mindre sexy av det? Nei! Jeg synes det var veldig pirrende og hun merket at jeg synes det...  Det ville jo være noe helt nytt for meg.  Jeg blir ikke tent av menn, eller er bifil på noen måte. Men valget hennes om å bli en flott dame, så tvers igjennom ekte og gjennomført, føltes utrolig sexy og jeg ble kåt.

Det var sent på kveld, og selv om jeg absolutt hadde lyst til å utforske denne kvinnen mer, sovnet vi etter litt klining på sofaen, men jeg våknet etter litt.  Begynte da å beføle kroppen hennes, og oppdaget at det ikke var noe underbukse. Befølte meg fram og bena gled litt til side, hun var våken og klar. Kliningen startet uskyldig og pent, men ble fort mer intens. De faste silikonpuppene hennes som knuppet seg var store nok til å dekke mer enn én hånd, men fortsatt myke å klemme rundt på. Vivian var ikke så veldig hyppen på å bli befølt på kjønnsorganet... Men det var jo det jeg hadde lyst til å utforske!
 
Jeg elsker også pupper og krøp nedover for å slikke og suge på de herlige knoppene hennes. Etter mer opphissende beføling, og plagg som forsvant, slapp Vivian meg endelig til: Hånden min gled forsiktig over kjønnet, nå var hun villig! Tungen jobbet seg nedover mot helt nye områder, vanvittig opphissende. Da tungen var kommet helt ned dit, sprikte beina og Vivian sukket med små kåte stønn. Jeg tok meg tid til å både kikke og slikke. Imens holdt hun et godt grep rundt min stake og masserte stivheten inn.
 
Der hvor klitoris skulle være var det nå en større klump og et lite hull. Alt virket så opphissende. Etter mer slikking nedover fant jeg de andre hullene. Alle små og trange og veldig innbydende. Og så var det deilige kjønnslepper der også. Oralsex var tydeligvis noe hun likte like godt som meg.

Etter mer kjønnsmassasje, tungeløping og andre sexy bevegelser ville hun kjenne pikken min inni seg. Og det ville jeg også. Men jeg hadde ikke kondom, og vi måtte vel også ha glidemiddel og ellers visste jeg lite om hvordan man skal trenge inn i en slik trang og tørr vagina. Så vi gikk ikke videre.

I etterkant har jeg lurt på om jeg er helt hetero, og har kommet fram til at jeg ikke har noe lyst på menn, eller på noen annen måte ha kontakt med en penis. Men en slik hendelse som denne kvinnen gav meg var fantastisk, og det vil jeg gjerne at skal skje igjen. Da vil jeg helt inn i det kvinnekjønnet som hun selv har valgt å skape.”
 

Relaterte artikler