Ta dere tid gutter!
Ta dere tid gutter! | Menn som er tålmodige og som ikke sender bilder av pikken sin har større sjans for å få snøret i bånd, mener CC-medlem "Mona". Si gjerne hva du mener i slutten av artikkelen. (Illustrasjonsfoto) | © Aaron Amat Shutterstock NTB scanpix

​Hvorfor har menn det så travelt?

Skrevet av: Tore Aasheim

Publisert:
Sist oppdatert:

«Mona» er medlem på Cupido Club, hun singel og hetero og ønsker å møte menn. Men hun har klare grenser for hva som skal til for at en mann skal få møte henne.

I forbindelse med at vi ba våre lesere og medlemmer på Cupido Club komme med kommentarer og tilbakemeldinger mottok vi en e-post fra «Mona». Hun ville gjerne at vi skulle fortelle mennene på Cupido Club at det er et par ting som må til før de får snøret i bånn. 

Vi tok kontakt tilbake og ba «Mona» utdype hva hun mener. Hun stilte mer enn gjerne opp, men ville være anonym, hun akter fortsatt å være medlem på CC, men ville ikke at hennes «frustrasjon» skulle være det som de andre medlemmene først og fremst forbant med henne. 

«Mona» har vært singel noen år, det er en stund siden hun har hatt god sex og hun tror fortsatt at det finnes en mann der ute som kan gjøre henne lykkelig.
 

- Desperasjon er ikke sexy


- Menn har det ofte så travelt. De virker litt desperate og du skjønner hva jeg mener, og det er veldig lite sexy, forklarer «Mona».

- Jeg tror at en del av kvinnene som velger å melde seg inn i for eksempel Cupido Club har vært single en periode, og det betyr også at mange av oss ikke har hatt sex på en stund. I alle fall god sex, legger «Mona» til og fniser.
- Jeg er veldig ærlig når jeg chatter med en mann som virker interessant, jeg er tross alt en voksen kvinne så jeg vet hva jeg liker. Noen menn skriver rett ut at de bare er på jakt etter et kjapt nummer, de takker ofte for chatten og stikker når de skjønner at det ikke er match, de fortsetter ikke å mase, og det er helt greit.
«Mona» forteller at hun blir skikkelig frustrert og mister helt lysten på å treffe en mann dersom han forsetter å mase på henne.
- Det finnes et par drittsekker der ute som ikke kan ta nei for et nei, og det er skikkelig plagsomt. Jeg lurer på om de noen gang får seg sex i det hele tatt, undrer «Mona».
- Hva er det menn skriver når de tar kontakt med deg?
- Mange gir meg komplimenter på grunn av brystene mine. Det synes jeg er smigrende. De fleste mennesker liker jo komplimenter. Og så tar de for gitt at når jeg takker for komplimentene så er det en oppfordring til å sende bilde av pikken sin.
 

Råd til mennene


 Om jeg skal komme med ett godt råd til mennene der ute; ikke send bilder av pikken din før dama spør etter det. Det kan til og med hende at hun faktisk gjør det, altså spør etter bildet, om du ikke trykker det opp i ansiktet på henne ved første anledning.

«Mona» har også møtt menn ved et par anledninger, og igjen har hun en oppfordring til mannfolka der ute.

- Det er kanskje slik med menn at dersom det er en stund siden de har hatt sex med noen så gjelder det å komme i gang så fort som mulig. For meg, og dette tror jeg gjelder mange kvinner, så er det viktig å gå forsiktig fram. Jeg mener, jeg er faktisk litt nervøs når jeg møter menn sånn via nettet og vi ikke kjenner hverandre så godt, og da tar det litt tid før jeg slapper av og virkelig har lyst, skjønner? Jeg mener, jeg har jo lyst, eller så hadde jeg ikke møtt ham, men det tar litt tid før kroppen min er helt med på notene, og det krever at mannen er tålmodig. Veldig tålmodig. Og det er det ikke så mange av mennene der ute som er.

«Mona» kommer med en liten påminnelse, et slags løfte om man vil.

- Jeg tror, nei, jeg vet, at den mannen som er tålmodig og som tar seg tid, vil oppleve kvinnen som både villig og ivrig når det kommer til stykket, og da vil han også få en kvinne som ønsker å møte ham igjen.

- Du er ganske klar på hva du vil, er det ikke lettere å si det rett til mennene det gjelder?

- Som sagt, jeg er en voksen kvinne, jeg vet hva jeg liker og hva som skal til for at jeg skal få god sex, men for mange krav og for mange forbehold når man sitter og chatter eller sender meldinger er heller ikke veldig sexy. 
Det er jo ikke snakk om å sette opp en handleliste for innkjøp til helga, det skal jo være litt mer som å gå i butikken og se om det er noe man har lyst på. Men for å finne det man har lyst på så må butikken ha et bredere utvalg – på en måte så kan du si at mennene bør utvide sitt utvalg for at noen skal få skikkelig lyst på dem.
 

- Slutt å juge på størrelsen


«Mona» tror at ærlighet er viktig opp i alt dette. Og hun er tilbake til dette med bildene av pikkene.

- Menn er som regel veldig flinke på dette med avstand og lengder, men når det kommer til deres egne pikker så svikter de totalt. Hun fniser igjen, dette er den litt humoristiske delen av greia.

- Noe som er 15 cm er faktisk 15 cm og ikke 20. Og så er det altså skikkelig turn-off når en kar selger inn sine 20 cm og møter opp med 14 cm. Da blir jeg skuffa. Mange menn tar det som et signal på at vi damer alltid vil ha 20 cm å leke med, men det er jo helt feil – vi blir bare skuffa fordi de har jugd til oss.

«Mona» fortsetter.

- Hva er det gjennomsnittet er, er ikke det cirka sånn 13 cm? Noen kvinner er opptatt av størrelsen, men det er da virkelig ikke alle av oss. Noen kvinner er også så korte nedentil, altså innover, at 20 cm blir for mye. For meg er det viktigere at mannen klarer å holde ut en stund og at han liker å bruke munnen. «Mona» fniser nok en gang, og vi aner et lett skjær av rødme.

- Jeg tror nok at det er viktig at vi damer er tydelige til mennene hva vi liker og ikke liker, da blir det lettere for dem å tilfredsstille oss, og en mann som tilfredsstiller dama si er en sexy mann – og da tror jeg også mannen blir veldig fornøyd, sier «Mona».

Du finner henne som medlem på Cupido Club, men du må altså finne henne selv.


 

Relaterte artikler