© Bulls

Når far og mor får plunder i senga

Skrevet av: Terje Gammelsrud

Publisert:
Sist oppdatert:

Hva er det mest alminnelige seksuelle problemet mor og far strir med i hverdagen sin?

Sexologparet Esben Esther Pirelli Benestad og Elsa Almås i Grimstad svarte slik på dette spørsmålet da Cupido intervjuet dem om samliv og lyst:

Almås: Problem nummer èn er at kvinnen ikke føler at hun kan snakke med mannen om følelser på den måten hun ønsker. Hun opplever at mannen ser på henne som et sexobjekt og ikke respekterer henne som en likeverdig person.

Pirelli Benestad: Og mannen, på sin side, føler at kvinnen ikke setter pris på ham som kropp og kjønn, at hun ikke setter pris på ereksjonen hans og musklene hans, at hun ikke stryker ham på ryggen, men i stedet er mest opptatt av å ha ham som et slags skaffedyr.

Almås: Og hun føler ofte at han bruker henne som valium - at han må ha sex med henne for å få sove!

Pirelli Benestad: Problemet er at han så lett får ereksjon når han vil vise kjærlighet, og at hun så lett overser kjærligheten når hun ser ereksjonen hans.

 

Les også:

000735pa

Berøringskompetanse
Onani er sunt og deilig, aldeles gratis, gir bra blodsirkulasjon, ventilerer for stress, fungerer som sovemedisin og skifter ut gammel sæd.

Gi ikke opp hverdagssexen!
Det blir lett stress når vi forventer at sex skal være fantastisk. Det første vi må lære er at  hverdagssexen tross alt er viktigst.

Slik bevarer spedbarnsforeldre lysten
Her er ni gode råd om hvordan sexlysten kan stimuleres og vedlikeholdes gjennom graviditeten og i tiden etter etter fødselen.

 

Relaterte artikler