Se på din partner
Se på din partner | De aller fleste av oss ønsker å bli sett, det gjelder også når vi har sex. | © Shutterstock, NTB scanpix

Slå på lyset damer!

Skrevet av: Tore Aasheim

Publisert:
Sist oppdatert:

Det er viktig "å se" den du har sex med - og damer - det er bare å slå på lyset!

Det finnes like mange veier til et godt sexliv som det finnes mennesker. Vi har spurt våre lesere, Cupido Club-medlemmer og sexologer hva som er deres beste tips for et bedre sexliv. I løpet av sommeren deler vi tipsene som vi fikk inn med deg.

Noe av det beste ved sex at du kan alltid lære mer, alltid få bedre innsikt og alltid oppleve noe nytt. Om du har lyst. Samtidig er det noen rammer som bør ligge i bunn - og en av de viktigste er å være tilstede, å se den man har sex med.

Minst like viktig er det å la den andre få se deg. Det gjelder både i overført betydning, at du viser din partner hva du liker og ønsker, men også bokstavelig - damer - det er bare å slå på lyset - gutta vil se dere!

Her er dagens dose med tips:
 

Tips nummer 39:

Slå på lyset damer! Flere av mennene som har skrevet inn til oss med sine sex-tips klager på at dama slår av lyset. En mann skriver: «Når jeg er sammen med en dame så liker jeg å se henne og den deilige kroppen hennes. Altfor mange damer skammer seg over kroppen sin og gjemmer den bort. Husk vi menn er visuelle av oss, vi blir kåte av det vi ser.»
 

Tips nummer 38:

Se på den du har sex med. Blikkontakt er viktig. Se din partner i øynene underveis i sexleken og hold blikket når orgasmen røsker i kroppen; dette kan forsterke opplevelsen for dere begge. Dessuten kan du plukke opp viktige hint om hvorvidt din partner nyter, er ukomfortabel eller vil ha mer. Altfor mange elsker i blinde.
 

Tips nummer 37:

Når noen stønner og si er «ja, ja» så er du inne på riktig spor. Ikke bli overivrig og endre taktikk for liksom å gjøre det enda bedre, da kan det fort bli slutt på både stønning og ja-ene.
 

Tips nummer 36:

Vi har allerede vært en tur innom kjøkkenet: Man kan bruke kjøkkenbenken til å lage et sensuelt måltid fra en erotisk kokebok, og la desserten bli valgfri nytelse på, oppetter, eller ved kjøkkenbenken. Kjøkkenbenken er veldig praktisk sånn; uansett hvor mye «gris» det blir så har man vaskemuligheter og søppelbøtte i umiddelbar nærhet. Og så finnes det jo et utall redskaper som kan utforskes; hva kan marinade-pensel brukes til, eller hva med å ha det artig med gladpack? For ikke å snakke om å la tørkepapir-stativet multitaske litt. Kjøkkenbenken, altså – det ultimate sexleketøy.

Dette er bare en kjapp liste over ting du kan finne på, her på Cupido.no finner du mange flere artikler som omhandler de forskjellige temaene i tipsene. 

Relaterte artikler