En del av sjekkingen
En del av sjekkingen | De aller fleste av oss har blitt avvist flere ganger. Da er det bare å komme seg opp på hesten igjen og komme seg videre. | © fizkes, Shutterstock, NTB scanpix

Ikke vær redd for å bli avvist

Skrevet av: Tore Aasheim

Publisert:
Sist oppdatert:

Dagens tre sextips fra våre lesere, CC-medlemmer og sexologer handler om det litt kleine når det kommer til sjekking.

Noe av det beste ved sex at du kan alltid lære mer, alltid få bedre innsikt og alltid oppleve noe nytt. Om du har lyst. 

Det er mange der ute som har lyst, og en ting er sikkert, du er ikke alene når det gjelder å være på sjekkern, det å måtte prøve deg fram og både lykkes og mislykkes.

De aller, aller, aller fleste går på en smell eller flere før de treffer den retten eller nesten rette. Likevel satser vi høyt, legger mye prestisje i jakten på kjærligheten eller sexen, og kjenner på skuffelsen dersom noe ikke går som vi hadde håpet på. 

Dagens tre tips handler mye om det å sjekke, her har du råd 65, 64 og 63...
 

Tips nummer 65:

Ikke vær redd for å bli avvist. Det har vi alle blitt. Flere ganger. Ikke vær redd for å møte flere, om så bare for en flørt. Alle har hatt kleine dater som ikke har ført til noe som helst. Og dersom avslaget er skikkelig bedritent selv om du har oppført deg sånn noenlunde, så er det altså ikke deg, men den andre som har et problem. Kjøper du ikke lodd, vinner du heller ikke noen premie - her er det bare å komme seg opp på hesten igjen!
 

Tips nummer 64:

Ikke la deg deppe av at det ikke blir mer action av å være på sjekke-apper. Forskning viser at man ikke får mer sex av å bruke disse tjenestene. De som fikk sex uten appene får bare mer sex, og de som fikk lite eller ingen sex blir liggende på sånn proporsjonalt samme nivå.
 

Tips nummer 63:

Ta det litt rolig med alkoholen. Dette er et råd som er blitt sendt inn av flere damer blant våre lesere; så gutter, hør etter nå: Et par drinker kan kanskje fungere som sosialt glidemiddel, men blir det for mye så krasjer harddisken og damene liker verken fyllerør eller å bli tafset på i grøftefylla. Dritings menn – eller damer for den saks skyld – er ikke sexy.  

Relaterte artikler