Gode råd
Gode råd | Våre lesere, CC-medlemmer og sexologer deler gjerne sine beste sex-tips med deg i løpet av sommeren! | © Lucky Business, Shutterstock, NTB scanpix

Sex trenger ikke være perfekt

Skrevet av: Tore Aasheim

Publisert:
Sist oppdatert:

Her er tre nye tips fra  våre lesere, Cupido Club-medlemmer og sexologer for et bedre sexliv.

Du trenger ikke å henge etter tærne i lysekrona og utføre munnsex på din partner som er lenket fast til salongbordet med håndjern med en dildo i rumpa, for at dere skal kunne definere at dere har et godt og innholdsrikt sexliv.

Noe av det beste ved sex at du kan alltid lære mer, alltid få bedre innsikt og alltid oppleve noe nytt. Om du har lyst. 

Så spør du kanskje: Finnes det virkelig 69 universelle råd og tips for et bedre sexliv for alle kjønn, filer og preferanser? Selvsagt ikke. Det vil alltid være nyanser, rett og slett fordi vi alle er unike. Noen av tipsene kan komme til å være innertier for deg eller deg og din partner, andre ikke.

Gjør aldri noe du føler deg presset til, gjør aldri noe mot din vilje og husk at sex skal være en positiv kilde til nytelse, glede og energi i livet ditt. I løpet av sommeren presenterer vi 69 tips og råd, her er råd 68, 67 og 66...
 

Tips nummer 68:

Sex trenger ikke alltid være perfekt. Noen ganger er et halvveis mislykket forsøk på vaskerommet med huset fullt av unger like godt som den voldsomt romantiske spaturen med levende lys og eteriske oljer.
 

Tips nummer 67:

Gjør kondomet sexy. Det er kløninga som gjør kondomet kleint og som gjør at engasjementet kan komme til å krympe, bokstavelig talt. Øvelse gjør mester. Kjør et par-tre testløp alene før det blir alvor. Tren på å træ på kondomet med munnen. De første treningsøktene kan fint foregå privat med tilbehør fra grønnsaksskuffen. Noen dråper med vannbasert glidemiddel på innsiden (og utsiden!) av kondomet gjør det hele til en mer følsom opplevelse for dere begge. 
 

Tips nummer 66:

Fokuser på nytelse fremfor prestasjon. Dette er viktig. Sex er ikke en konkurransegren og dersom prestasjon er det eneste du eller dere er opptatt av, så kan resultatet fort bli både slapt og tørt; du skjønner sikker hva vi mener. Resultatet blir at både prestasjon og nytelse uteblir, og sånn vil vi jo ikke ha det.Les alle 69 tipsene her (C+):

69 – tips og råd for et bedre sexliv

 

Relaterte artikler