Ikke glem hverdagen
Ikke glem hverdagen | Bra sex blir kanskje sett på som høydepunkt i livet, men ikke glem at den også er en del av hverdagen. | © Shutterstock, NTB scanpix

Sex til hverdag og fest

Skrevet av: Tore Aasheim

Publisert:
Sist oppdatert:

Ikke glem at et godt sexliv er en av hverdagslivets godbiter.

Noe av det beste ved sex at du kan alltid lære mer, alltid få bedre innsikt og alltid oppleve noe nytt. Om du har lyst. Og så er det slik at hverdagssexen faktisk spiller en viktig rolle i et parforhold, det er ett av mange element som holder oss sammen som par.

Vi har spurt våre lesere, Cupido Club-medlemmer og sexologer hva som er deres beste tips for et bedre sexliv og i løpet av sommeren deler vi rikelig av listen med tips og råd. I dag tar vi for oss "hverdagen" som slett ikke trenger å være kjedelig.
 

Tips nummer 42:

Stikk av fra ungene. Innkall bestemor og bestefar, gudforeldre eller hvem dere nå stoler på, til barnevakttjeneste. Bruk medlemskapet i Coop eller rabattkupongen på hotels.com til å fikse en billig hotellovernatting og stikk av gårde på en «mor og far alene-helg». Den dårlige samvittigheten legger dere igjen hjemme, avkommet nyter i neste runde godt av at mor og far er seksuelt i water.
 

Tips nummer 41:

Ta oppvasken! For mange kvinner (og dette er det mange menn som tydeligvis ikke har skjønt), så starter erotikken på kjøkkenet. Det er lite som er så sexy som en mann som lager mat, eller enda bedre, en mann som rydder/vasker kjøkkenbenken! Tips til mannen; rydder du kjøkkenbenken noen kvelder på rad, så skal du se at den kan brukes til mer enn matlaging! Lage barn, lage god stemning lage orgasmer og så videre.
 

Tips nummer 40:

Ikke glem hverdagssexen. Kutt ut å skylde på hodepine, stress på jobben og mangel på tid. Det er mange som får skikkelig tenning først etter litt tålmodig oppvarming og for det andre så vil enda flere oppdage at; hei – jeg fikk lyst likevel. Men bare så det er klart: Et nei er et nei.

Dette er bare en kjapp liste over ting du kan finne på, her på Cupido.no finner du mange flere artikler som omhandler de forskjellige temaene i tipsene.


  

Relaterte artikler