Ikke glem humoren
Ikke glem humoren | Sex skal være moro! Den kan gjerne være spennende, opphissende og sensuell - men glem aldri å la humøret slippe til. | © Anna Bortnikova, Shutterstock, NTB scanpix

Le sammen og glem romantiske filmscener

Skrevet av: Tore Aasheim

Publisert:
Sist oppdatert:

Våre lesere, CC-medlemmer og sexologer har flere gode råd og tips på lager.

Det finnes like mange veier til et godt sexliv som det finnes mennesker. Vi har spurt våre lesere, Cupido Club-medlemmer og sexologer hva som er deres beste tips for et bedre sexliv - og vi fikk svar i rikelig monn. Utover sommeren deler vi disse svarene; tipsene og rådene med deg.

Det som er bra med sex er jo at du kan alltid lære mer, alltid få bedre innsikt og alltid oppleve noe nytt. Om du har lyst, vel og merke.

Dagens tips er av det mer praktiske slaget - og selv om sex mye handler om fantasier og det som skjer i hodet - så oppfordrer også tipsene til en viss realisme.
 

Tips nummer 62:

Glem romantiske scener fra filmer du har sett. Et badekar er som regel altfor lite for at to mennesker skal kunne ha en behagelig sexopplevelse sammen, og det å rulle rundt på stranden mens bølgene slår innover dere fører bare til at dere får sand i alle mulige sprekker og åpninger. Ikke gi slipp på romantikken, men litt realisme skader ikke.
 

Tips nummer 61:

Le sammen. Det å se en komedie sammen der begge ler godt er med å øke oksygenopptaket i kroppen din, noe som er bra for både tenning og prestasjonsevne. Og ler dere sammen, så er også sjansen for å le av hverandre mindre. 
 

Tips nummer 60:

60. Er du av det mer sporty slaget så sies det at sex rent fysiologisk er best rett etter trening; blodet pumper, musklene er varme og hormonene er allerede i full gang. Igjen så er dette bra for det på kroppen som helst skal være fuktig eller stivt.Les alle 69 tipsene her (C+ og VIP):

69 – tips og råd for et bedre sexliv

 

Relaterte artikler