Fram med barberhøvelen
Fram med barberhøvelen | Din partner eller du selv kan gi deg selv en helt ny følelse av nakenhet. | © Shutterstock, NTB scanpix

Prøv noe nytt og annerledes

Skrevet av: Tore Aasheim

Publisert:
Sist oppdatert:

Du trenger ikke å henge etter tærne i lysekrona og utføre munnsex på din partner som er lenket fast til salongbordet med håndjern med en dildo i rumpa...

Det finnes like mange veier til et godt sexliv som det finnes mennesker. Vi har spurt våre lesere, Cupido Club-medlemmer og sexologer hva som er deres beste tips for et bedre sexliv og i dag har vi kommet fram til dette med å prøve noe nytt.

En av de virkelig fine tingene med våre seksualitet er jo at vi alltid lære mer, alltid få bedre innsikt og alltid oppleve noe nytt. Om du har lyst, vel og merke.

Det er du som setter rammer for din egen seksuelle utfoldelse. Noen er aseksuelle og velger et liv uten sex. Andre er polyamorøse. Andre igjen knuller rundt til glede for seg selv og andre. Noen er fornøyd med det sexlivet de har, andre synes det er spennende å utforske nye muligheter. Det er du som bestemmer.
 

Tips nummer 53:

Fram med barberhøvelen! Foretrekker du/dere at det er barbert der nede, men synes det er klønete eller sjelden får tid? La partneren gjøre det som del av forspillet. Våte barberkoster, masse skum og grundig konsentrasjon om kjønnet ditt funker. Det er lite som er så følsomt som nybarberte baller eller en vagina som har fått en runde med barberhøvelen.
 

Tips nummer 52:

Prøv litt rollespill. Sex skjer like mye i hodet som fysisk. Det enkle er ofte det beste. For mye staffasje og ekstrautstyr kan fort føre til at det blir kleint og kunstig. Start gjerne med litt hvisking og sexy prat til hverandre, utfordre hverandre og se om dere er samstemte.
Har dere først funnet tonen så bestemmer dere selv hvor langt dere vil gå. De enkleste er kanskje et «tilfeldig» møte i en bar, det å sjekke hverandre opp på nytt eller plukke opp en «tilfeldig» haiker langs veien, og så kan dere avansere etter hvert.
 

Tips nummer 51:

Test ut BDSM. Dette kan kanskje kjennes for grensesprengende for noen, men det er lov å prøve ut nye ting. Cupido Shop selger blant annet et spill for BDSM-ferskinger. Man slår kron og mynt om hvem som skal være den underdanige – om man da ikke allerede er enig om rollene – og så trekker man ett av 24 kort med dagens «utfordring». Spillet inkluderer også basisutstyr til leken. Det var dagens reklame. 

Dette er bare en kjapp liste over ting du kan finne på, her på Cupido.no finner du mange flere artikler som omhandler de forskjellige temaene i tipsene.

Les hele: 69 – tips og råd for et bedre sexliv (C+)

Relaterte artikler