© Bulls

Et viktig spørsmål: Hva må til for at du skal få glede av sex?

Skrevet av: Bent Ove Aulid

Publisert:
Sist oppdatert:

De færreste unge mennesker har noen gang stilt seg spørsmålet.

De har heller ikke tenkt gjennom hvordan de skal nærme seg temaet. De tror at god sex kommer automatisk og instinktivt. Derfor gidder de ikke å bruke tid og krefter på å øke sin egen viten om seksualitet.
 
– Det er den første bommerten de gjør, sier sosialpedagogen Yella Cremer.
 
– Første skritt på veien er derfor å lære seg å formulere egne tanker. Sette seg ned og skrive en liste over hva du liker. Hva ønsker du deg? Hva drømmer du om? Noter i hvert fall ti ting. Gjør listen så detaljert som mulig, da gjør den best nytte.
 
– Det skjer noe med deg når du setter deg ned og skriver en slik liste. Dess mer du visualiserer, dess lettere blir det å spørre om det under akten. Du kan spørre elskeren din: «Har du lyst å ta del i en slik opplevelse?» De fleste av oss er altfor flinke til å forbli i vante spor. Å utforske ny mark skjer sjelden av seg selv. Å selv ta ansvar for å bringe ny spenning og variasjon inn i sexlivet, krever mot, vilje og kommunikasjon.
 
På Yella Cremers egen liste
Yella Cremer anbefaler at vi lærer å formulere våre egne tanker. At vi skriver en liste over hva vi liker. Vi spurte henne om hva som ville stå på hennes egen liste.
 
«Berøring er veldig viktig. Nære, gode klemmer og omfavnelser. Kyssing. Naken hud og kroppskontakt.» 


Yella Cremer - Sosialpedagog som eier og driver et anerkjent tantra-massasjeinstitutt i Tyskland og holder foredrag og underviser i seksualitet og selvutvikling. Bli en elsker
damene ønsker å beholde!

Det er enkelt å lære gutta å nedlegge damer. Yella Cramer vil lære dem mer.


Seksuell sjenanse skaper alkoholprobem
Bruker unge alkohol for å ha en unnskyldning for sex, og som følelsesmessig dekke i tilfelle den andre egentlig ikke ville?Relaterte artikler