© Artrise / Shutterstock / NTB scanpix

Jeg tenner på kvinner og forelsker meg i menn

Publisert:
Sist oppdatert:

Cupido spurte tre menn og fire kvinner om biseksuelle erfaringer. ­– Jeg tenner på kvinner, og forelsker meg i menn, svarte Anne-Cathrin (26).

Birger (61):
”Det er så vakkert når flere mennesker kan elske hverandre, både fysisk og psykisk. Cecilie og jeg involverer oss intens følelsesmessig i mennesker vi har sex med. Det vil si, vi har ikke sex med mennesker vi ikke føler kjærlighet for. Og vi har åpne hjerter for å dele kjærligheten med flere. Jeg syns det er herlig å se henne med en av våre elskere, og hun blir skikkelig tent av å se meg sammen med en annen mann.”
 
Birger har levd i et åpent forhold til Cecilie i 20 år. De har venner og elskere sammen, og hver for seg. I hovedsak lengre relasjoner som dreier seg like mye om vennskap og sosial omgang som sex. De reiser gjerne på lengre ferieturer sammen med sine ekstra, faste partnere. Han har visst om, og praktisert, sin bifile legning siden lenge før han møtte henne, og begge var klar over at de ønsket seg en mer åpen relasjon når de ble kjærester. De har også delt kvinnelige elskere, for Cecilie var nysgjerrig på den biten, men i hovedsak er det en ekstra mann de ønsker seg, begge to.


Anne-Cathrin (26):
”En gang jeg var på formiddagsbesøk hos min elskerinne, kastet hun seg over meg før jeg hadde fått av meg klærne i gangen, selv om hun visste at jeg hadde mensen. Vi var råkåte begge to, og hun fistet meg så blodet sprutet ut over flisene. Sånn kan bare jenter gjøre sammen.”
 
Anne-Cathrin er gift og har tre barn, men hun og ektemannen har avtalt at hun kan ha så mye sex med andre jenter som hun ønsker. Hun blir tent av og betatt av andre kvinner, men forelsker seg kun i menn. Erfaring med jentesex har hun siden 15-års-alderen, og det har blitt mye av det: I perioder kan hun ha en ny elskerinne hver uke, pluss noen mer faste kosevenninner. Mannen vil ikke være med på leken, og heller ikke høre noe særlig om det.
 
 
Ellisiv (15):
”Jeg blir så irritert på alle som skal sette folk i bås, men enda sintere på folk som diskriminerer homser og bifile. Derfor er jeg stolt og åpen bifil, for å kjempe mot fordommer og sånn.”
 
Hun kikker fremdeles mest på gutter, selv om Ellisiv hadde en heftig forelskelse i venninnen sin, og etter det har definert seg som ”bi”. De var kjærester en stund, men har nå gjort det slutt og er bare venninner. Etter det er det gutter Ellisiv har falt for, og klina med, men hun har en sterk en personlig og politisk holdning til det å  være bifili. Hun sier hun har full støtte hjemmefra på å være bifil.
 
 
Torill (40):
”For seks år siden hadde nok få av mine lesbevenner tenkt seg meg som tobarnsmor og gift med en mann!”
 
Torill har alltid sagt at hun ikke forelsker seg i kjønn, men i mennesker. I tenårene hadde hun kun guttekjærester, men etter tre langvarige forhold med kvinner, den ene med omsorg for den andres barn, og en stor lesbisk omgangskrets, satte nok mange henne i bås som ”lesbe”. For fem år siden falt hun pladask for ham som nå er hennes samboer og far til hennes tvillinger.  Det er ikke sånn at hun savner kontakt med kvinner når hun er kjæreste med en mann, eller omvendt. Hun er jo bare forelsket i en av gangen, uansett kjønn!
 
 
Mario (25):
”Du skulle bare visst hvor mange vanlige, streite menn som har hatt sex med meg!”
 
Mario ser på seg selv som en biseksuell cassanova. Sex er deilig, han er ung og har ikke behov for å binde seg enda. Hvorfor ikke bare ta for seg av alle nytelsene som byr seg? Han vil prøve alt! Og har rukket mye på de åtte årene han har hatt et seksuelt liv: Sex med mange menn på en gang, alle slags kvinnelige og mannlige elskere, både yngre og eldre, suging i parken, gruppesex med menn og kvinner, til og med med to lesber samtidig. Men det er mye lettere å sjekke opp menn enn kvinner, mener han. Og han nedlegger gjerne godt gifte menn som aldri har prøvd guttesex før.


Benedicte (38):
”Jeg har hatt sex med mange jenter, jeg, men sjelden fordi jeg egentlig tenner på jenter i seg selv. Forrige gang vi var på swingersclub så knullet jeg en jente med strap-on-dildo. Jeg ble kjempekåt av det, men mest på grunn av feelingen av blikket til mannen min.”
 
Hun ser på seg selv som ”heterofleksibel”, eller mer humoristisk ”hetero i skapet”, fordi hennes følelser og lyster er heterofile, men hun avviser ikke erotiske opplevelser med kvinner. Benedicte og ektemannen har både hatt trekant med annen kvinne, og gruppesex med annet par. Hvilke hender og munner som gir henne nytelse går ut på ett, og hun syns kvinner kan være deilige og vakre. Kåtheten kommer av at hun deler de sterke erotiske opplevelsene med sin kjære.
 
 
Roger (34):
”Det er et eller annet med pikker som har fascinert meg siden jeg var guttunge. Men at jeg cruiser i parker og på parkeringsplasser er aldri noe jeg ville fortalt kona, eller noen andre kjente, for den saks skyld.”
 
Roger er gift og har egentlig avtale med kona om å være trofast. Likevel svarer han på annonser på Cupido Club, der menn søker menn, og har møtt flere for kjapp og ”ansiktsløs” sex, som han kaller det. Han tror ikke kona ville forstå det om han fortalte det. Når han var yngre visste han om et par steder der homser cruiser, og også et sted med ”gloryhole”, et hull mellom to do-vegger der en mann stikker inn pikken og den andre suger. Men han bedyrer at han egentlig ikke tenner på menn, selv om han fantaserer om pikker. På nettet elsker han å se en annens pikk gli inn i en fitte, og selv blir han veldig tent av å ha en pikk i hånden eller munnen. Superdrømmen hadde vært en she-male, betror han Cupido.

 

Les også:
Kunne du tenke deg begge to?
Kan man skille på hvilket kjønn man har sex med kontra hvem man ønsker å leve livet sammen med?

Er jenter flest bifile?
Man skal ikke ferdes på mange nettsamfunn før man får inntrykk av at jenter flest er bifile. Bifile gutter, derimot, er er en mer sjelden vare.

Relaterte artikler