© Michael Rosen

Erotisk overvekt

Skrevet av: Hanne Grasmo

Publisert:
Sist oppdatert:

Både på nett og i klubber møtes folk for å mate sine fete sexpartnere.  Et erotisk opprør mot slankehysteriet?

Det å erotisere enorm overvekt, og mate sin partner med mål om å bli enda fetere, kan i stedet for å gi glede over fete kropper, redusere dem til objekter for sær lyst, mener Kira Nerusskaya fra ”Fat Acceptance”.

Hun mener at fetisjen for erotisk vektøkning bare tar hensyn til fetisjistens lyst, og for eksempel ikke helsen til det tykke mennesket.

Aktive ”feeders” (matere) og ”feedees”(de som blir matet) argumenterer sterkt imot, og mener at den erotiske matingen er å leve ut en fantasi, og bare foregår i forbindelse med erotisk aktivitet. En alminnelig mening er at om ”fett-beundrerne” og ”chubby-chasers” (de som jakter på de lubne) var blitt mer synlige i samfunnet, kunne de bidra til å fjerne stigmaet rundt overvekt.

Sexy vektøkning
Å legge på seg som del av en erotisk lek er helsepolitisk helt ukorrekt, og kan også sees på som et opprør mot dagens slankehysteri. Det finnes hetero- og homoseksuelle ”gainers” (de som legger på seg) som arbeider med å få vekten opp på egen hånd, og de har gjerne én eller flere som oppmuntrer dem. Andre er fornøyde med å ha lagt på seg, og vil beholde den vekten de har.
 
En spesiell erotisk aktivitet, som er å finne på egne nettsteder, er ”stuffing”: Det å mate en person til magen er helt sprengfull. Dette er opphissende også for den som bli ”stuffet”.
 
Har seg med bilringene
Det er ikke bare det å mate som er erotisk, men også å se på og ta på en veldig tykk kropp. Bilringer og hengende fett er svært sexy for en ”fett-beundrer” og en yndet aktivitet er å ha seg disse bilringene. Kvinnelige fett-beundrere kan synes at ”man boobs” er spesielt opphissende.
 
Egne klubber samler dem som er stolt og fornøyd av sin fete kropp og deres beundrere, som selv kan være alminnelig slanke. Stockholm har en klubb som heter ”Stor och Vacker”. De arrangerer fester, men holder en lav profil med hensyn til erotisering av overvekt og vektøkning.
 


Les også:

Gidder ikke mer mas

Tjukkasenes fete sex: Tjukke mennesker, og da spesielt kvinner, hånes og mobbes på sosiale medier, men på soverommet har de hengivne tilhengere og heftig sex.


Hvorfor tjukke menn er sexy
Det er mye snakk om at menn liker både lubne og tjukke kvinner. Mye sjeldnere hører jeg om kvinner som tenner på store menn. Men vi finnes!

Mye å være glad i
Det er ikke alle som liker tynne og slanke modellkropper. For noen er en solid fettvalk toppen av lykke.


Kristians krig mot skammen
Kristian Fjellanger var en tjukkas som sleit med å få seg sex. Han var lei av å runke, og løsningen var å ta opp kampen mot flesket.

Variasjoner
som trigger lyst og nytelse

26 smakebiter på variasjoner som trigger lyst og nytelse, én for hver bokstav i det engelske alfabet.
 


Relaterte artikler