ECF000586
ECF000586 | © Bulls

Mye å være glad i

Skrevet av: Joachim Henriksen

Publisert:
Sist oppdatert:

Det er ikke alle som liker tynne og slanke modellkropper. For noen mennesker er en solid fettvalk toppen av lykke.

De fleste av dem er vanlige menn med normal vekt. Men de liker fete kvinner. Ikke bare litt runde og myke jenter, men ordentlig overvektige og fete kvinnekropper.
 
Interessen for fett stopper ikke der. Noen kvinner tenner på store menn, andre kvinner tenner på store kropper av sitt eget kjønn. Og homofile menn som drømmer om partnere med store mannskropper har fått et eget navn: Chubby Chasers.
 
Ufarlig fetisj
– Interessen for store kvinnekropper er jo ikke noe ukjent fenomen. Et raskt søk på internett vil jo vise deg at her er det stor etterspørsel, forteller sexolog Gro Isachsen.
 
Hun mener at fascinasjonen for store kropper kan gå på kryss og tvers mellom kjønnene. Men forholdet mellom normalvektige menn og store kvinner er kanskje det vanligste.
 
– Det finnes jo også kvinner som tenner på menn med enorme muskler. Og det blir mye av det samme, synes jeg.
 
Seksualisering av fedme er kanskje ikke helt uvanlig. Men det passer jo heller ikke helt inn i de vanlige oppfatningene av alminnelig heterofil seksualitet. Kan tenning på overvekt regnes som en fetisj?
 
– En fetisj kan forklares som en tiltrekning til en type objekt, som for eksempel til sko eller bestemte plagg. Men også roller som i S/M kan jo kalles fetisjisme. Om noen har en fetisj i forhold til naturlig overvekt, ser jeg i alle fall ingen problemer med det, sier Isachsen.
 
Fat Admirer
Fat Admirers eller Fat Acceptance er et samlebegrepene for dem som begjærer store og fete kropper. Den seksuelle tenningen utløses som regel både av å se og å berøre en fet kropp. Følelsen av tyngde kan også være viktig, for noen er det toppen av lykke å ligge under sin fete partner.
 
– Vektøkning og fantasier om mating går ikke bare en vei. Mange kvinner og menn fantaserer om vektøkning, om å bli større og tykkere, og de finner tanken svært erotisk.
 
– De fleste nøyer seg med fantasien og blir tiltrukket av bilder og litteratur om vektøkning, mens noen også deltar i ”forings-ritualer”. Det er heller ikke uvanlig å fantasere om å bli tvangsforet, som er en variant av voldektsfantasier, forklarer en skribent i magasinet Deviantdesires.

 
Les også:
Hvorfor tjukke menn er sexy
Det er mye snakk om at menn liker både lubne og tjukke kvinner. Mye sjeldnere hører jeg om kvinner som tenner på store menn. Men vi finnes!

Tid for familievennlig puppeopprør
Kvinner verden over kler igjen av seg i kamp for puppene sine.


Erotisk overvekt
Både på nett og i klubber møtes folk for å mate sine fete sexpartnere. Et erotisk opprør mot slankehysteriet?


Én for og tre mot
Det rapporteres igjen at menn flest foretrekker kvinner med overvekt fremfor kvinner med undervekt.


Kjærlighetshåndtak
Love handles, kalles det på engelsk. Kjærlighetshåndtak. Et ord fullt av lyst og muligheter. Grip det!


Kristians krig mot skammen
Kristian Fjellanger var en tjukkas som sleit med å få seg sex. Han var lei av å runke, og løsningen var å ta opp kampen mot flesket.

Relaterte artikler