Forskere bekrefter nå at biseksuelle menn faktisk tenner på både heterofilmer og homofilmer. | © Bulls

Ja – biseksualitet er sant!

Skrevet av: Tore Aasheim

Publisert:
Sist oppdatert:

Forskere ved Nortwestern University i Illinois kan nå bekrefte at biseksualitet finnes. Det er ikke mange år siden de påstod det motsatte.

Biseksuelle menn blir antagelig ikke overrasket over å få vite at det å være tiltrukket av begge kjønn faktisk er mulig.

Likevel vil nok en ny undersøkelse gjort ved Northwestern University i Illinois, USA, være til hjelp for å avlive myten om at biseksuelle enten bare er forvirret, eller egentlig er homofile, og bare ikke ”ute av skapet” ennå.

Det var forskere ved det samme universitetet som i 2005 bidro til at påstanden ”Straight, Gay or Lying?” (Hetero, homo eller løgner?) ble en god nyhet i den amerikanske medieverden.

Deltagerne i den nye undersøkelsen (2011) var heteroseksuelle, homofile og biseksuelle menn, og de ble testet med sensorer mens de ble vist videoopptak av guttesex og jentesex. De ble også bedt om å besvare spørsmål rundt hva som gjorde dem mest kåte.

Forskerne slår fast at de biseksuelle mennene faktisk ble kåte av å se på begge deler, mens responsen for de homofile og heterofile mennene ikke var den samme.

 
Les også:
Hetero, homo eller løgner?
Blant kristenkonservative amerikanere, og også blant en del homser, finner mange behag i teorien om at biseksuelle egentlig er homoer.

Relaterte artikler