Med lidenskap og litt ekstra forberedelser er det ingen grunn til å ikke nyte sex, også på de dagene hun har menstruasjon. | © Michele Serchuk

Sex med mens

Skrevet av: Hanne Grasmo

Publisert:
Sist oppdatert:

Kos dere med deilig elskov selv om hun har menstruasjon, og med så lite eller mye søl dere ønsker. Det kan bli ekstra lidenskapelig.

Mange kvinner blir ekstra tente når de har menstruasjon. Likevel hemmes lystene av frykten for lukt, smak og søl.

Noen menn snur seg bort i vemmelse når Tante Rød er på besøk. Men med lidenskap og litt ekstra forberedelser er det ingen grunn til å ikke nyte hverandre fullt ut, også på disse dagene.

En fransk kvinnelege er kjent for uttalelsen: «En kvinne som ikke har smakt sitt eget menstruasjonsblod er ikke ekte kvinne.» Det er faktisk ikke skadelig, og smaker ikke så vondt heller. Egentlig rart at så mange svelger sin elskedes spytt og sæd med glede, mens blod føles så ekstremt ekkelt?

Det finnes både hemningsløse menn og kvinner som kaster seg over sin elskedes kjønn med tunge og lepper, selv om hun er midt i den verste blødningen. Det er ikke farlig, for friskt blod er sunt. Men det er selvsagt ikke alle som tenner på dette.

Da skal vi dele noen tips til sex med mens, men uten søl:

Bare noen få dråper av gangen
Noen menn tror det renner en jevn strøm med blod hele tiden. Men det kommer faktisk bare noen få dråper ut av gangen. Derfor er det å dusje eller bade den aller beste hjelpen for sølfri mensensex. Skyll godt opp i vagina, og putt i en tampong etterpå. Da er det fritt fram for fingring, slikking, kosing og analsex!

Flere tips:

 • Beskytt dere med lateks: Kondom, latekshansker på hendene (kjøpes på apotek), eller lateks-laken på senga.
   
 • Annen type sex, som kiling, bondage, rollespill, se hverandre runke, kose med puppene.
   
 • La henne beholde trusene på og bruk en kraftig vibrator utenpå. Hun kan suge og slikke deg samtidig.
   
 • Hun kan bruke dildo i stedet for penis, hvis du ikke liker tanken på penetrering. Det bakerste hullet er jo ledig om hun liker det!
   
 • En variant om hun ikke er for trang, er at hun beholder en liten tampong inne mens dere har samleie. Det blir veldig mye friksjon, og hun vil føle seg utvidet, men det kan jo være spennende!
   
 • Om det ikke er den verste dagen, så kan dere ha sex helt vanlig med et håndkle under, men det kan bli litt trått og sårt for henne, så fyll gjerne på med glidemiddel.

 

Les også:

Menstruasjon på fast dato uten smerter
Hyppig sex fremmer regelmessig menstruasjonssyklus og reduserer menskramper.


Fra Cupidos arkiv:
Kvinnens seksualitet

Hva vet kvinnen om andre kvinners seksualitet - og om sin egen? Og hva vet egentlig mannen om den?

Relaterte artikler