62482477
62482477 | © Ana-Maria Tanasescu / Shutterstock / NTB scanpix

Nakne heteromenn på kurs

Skrevet av: Bent Ove Aulid

Publisert:
Sist oppdatert:

Nakne heteromenn i en sirkel på gulvet. Nakne menn på orgasmekurs. Menn som snakker om ting de aldri har snakket om sammen med andre menn.

Kursreklamen lover «Slik får du orgasmer på løpende bånd! Lær å bli en multiorgasmisk mann!» Men, viser det seg, det er ikke derfor vi er kommet.
 
Peder (26) kommer altfor fort. Ib (26) kommer altfor langsomt, ofte aldri. Curt (49) er bekymret over stadig slappere pikk. Jacob (39) har vært singel i syv år og har glemt hvordan det er ikke å være singel, langt mindre ha partnersex. Morten (46) blir en gang i mellom til Lisbeth, en hjemmeværende hustru i kvinneklær og sminke. Jeg selv (46) er mest på reportasjejobb, men jeg vil gjerne lære å sprute raskere når jeg blir sugd.
 
Fredag ser vi filmer med nakne kvinner
Vi er på Pia Strucks orgasmiske weekendkurs. Fem timer fredag, fem timer lørdag og fem timer søndag. Intense timer med filmer om voksne amerikanske kvinner som oppdager kjønnet sitt og lærer seg å verdsette det. Intense timer der Pia lærer oss om PC-muskelen i bekkenbunnen, muskelen som kan trenes opp til å gi oss de meste fantastiske orgasmer.
 
Men vi gutta lar oss hverken tenne av multiorgasmiske drømmer eller puritanske amerikanske kvinner. Men når Pia innleder til åpen samtale rundt bordet, skjer det noe. Plutselig snakker vi om ting vi aldri har snakket om til en annen mann før.
 
Vi snakker om runking, om hva som tenner oss. Curt som må like lukten hennes. Peder som har sansen for dominans og breath control. Ib som plutselig ikledde seg kjærestens lille hvite truse.
 
Søndag kler vi av oss
Timene går og søndag er vi rede til å kle av oss. Curt er den som misstrives mest med nakenheten. Én ting er å gå med slapp pikk i herregarderoben, noe helt annet er å vite at snart skal pikken opp og stå foran fire andre menn.
 
Tepper på gulvet, små sittestoler med håndkleder vendt inn mot sentrum, og i sirkelens midte kondomer, glidemiddel, massasjeoljer og tørkepapir. Først masserer vi oss stive.
 
– Første gang jeg så en erigert pikk, var i en illustrert «1001 Natt». Den var flott, og den lignet min! Senere har jeg fått vite av mine kvinner at min pikk er i orden. En pikk er en pikk, den skal tjene sin herre og uansett kan man ikke endre på den, sier Curt.
 
Snakker om pikke-størrelser
– Jeg synes pikken min er liten, og som barn syntes jeg den var merkelig. Første gang jeg fikk en sugejobb, tenkte jeg: «Hvordan kan hun like den?» Senere har jeg lært at små pikker vokser, og at kvinner ser på en pikk slik vi ser på en pupp, sier Morten.
 
– Jeg har det som Morten: I svømmehallen oppleves det som om man har den minste av alle. Jeg skulle gjerne vært større – men ingen av mine kvinner har ønsket noe større, sier Jacob.
 
– Jeg har det også ganske utmerket med min pikk. Men også jeg tenker: Skulle den vært større? Men det er forskjell på kjøttpikk og blodpikk, sier Ib.
 
Curt puster plutselig dypere
Vi har fått utdelt hvert vårt massasjeapparat og nå trer vi kondom på apparatet. Morten instruerer og vi begynner å lete etter de gode stedene. Bak pikkhodet, rundt roten. Curt finner «The Million Dollar Point» mellom pungen og rumpehullet og han puster plutselig dypere.
 
– Dette kan jeg da lett utholde! Dette var da ikke noe å være redd for! Dette er jo ingen fellesrunk, slik jeg fryktet, sier Curt.
 
– Få se, hvor er det? Å, der! Mmmn. Så godt! Kanskje er det slik du og jeg skal klare å komme litt kjappere? spør jeg Ib.
 
– Kanskje. Men jeg har nok noen psykiske sperrer her sammen med dere. Jeg blir ikke skikkelig stiv.
 
Men vi menn er svært bluferdige
– Jeg ville ikke klare å komme her. Der er jeg for bluferdig. Jeg tror vi menn er svært bluferdige. Ikke rart at kvinnene har sånt tak på oss! sier Curt.
 
– Hadde jeg ikke sett filmen der to nakne homser ga hverandre erotisk massasje, hadde jeg sikkert blitt igjen hos dere. Men jeg mistet helt lysten på å bli værende. Jeg har ikke noe imot homofile, jeg har homovenner, men jeg ønsker ikke se på det, sier Peder da vi igjen er påkledd.
 
– Massasjefilmen fikk det virkelig til å knyte seg i meg også, men nå føler jeg at homofobien er avlivet hos meg! Det jeg var redd for, er jeg ikke redd for lenger. Men var jeg blitt stående fem sekunder til, hadde jeg gått med Peder og Pia, sier Curt.
 
Drømmen om et manndomsritual
– Men så viste det seg at det oppsto et tabufritt rom der det var mulig å samtale om alt. Være menn sammen. Jeg følte at ingen av mine grenser ble overskredet. Vi menn må snakke mer sammen! Tabuene snyter oss for alt dette. Hadde jeg hatt en sønn, skulle jeg ønske at han gjorde det samme. Kanskje ikke sammen med meg, men med noen andre. En manndomsprøve! For meg har dette vært som sitte i Wigwamen og gjennomfører det manndomsritualet jeg aldri fikk ta del i, sier Curt.
 


Mannens mange utfordringer -
og noen enkle løsninger

Ereksjonsproblemer, mangel på lyst... Menn sliter i stillhet. Det trenger ikke å være sånn.


Ikke nødvendigvis homo
Mange menn føler en viss attraksjon til andre menn, men ser ikke på seg selv som homofile eller bifile.

 
14 nakne jenter på kurs i Oslo
Betty Dodson har holdt masturbasjonskurs (Nyt deg selv-kurs) for kvinner i USA i en årrekke. Hun har også kurset kvinner i Oslo.
 
Fra Cupidos arkiv:
Mannens seksualitet

Hva vet mannen om andre menns seksualitet - og om sin egen? Og hva vet egentlig kvinnen om den?

Relaterte artikler