Nytt nummer ute nå!
RBF001258-web-w | © Bulls

Voksne menn best i senga

Publisert: 09.10.2014 kl. 00:00 | Oppdatert: 02.11.2018 kl. 14:51

Unge menn framstilles som mer virile enn eldre menn, men faktisk blir menn over 40 bedre og bedre i senga.
En undersøkelse utført av tidsskriftet Tara i Sverige viser at nesten halvparten av de 300 spurte kvinnene mener at menn over 40 er de beste elskerne.
 
Vanligvis regner man ungdom som bedre sex-partnere enn eldre. Unge menn framstilles som mer virile enn generasjonen over dem.
 
Modne menn vet hvordan kroppen deres fungerer og er ofte mer ydmyke og innsiktsfulle i senga.

Denne undersøkelsen viser imidlertid at modne kvinner liker modne menn. Det kan være fordi eldre menn kjenner kvinnekroppen bedre enn yngre menn. De vet derfor hvordan kroppen deres fungerer og er ofte mer ydmyke og innsiktsfulle i sengen.
 
– Vi har lært å kjenne hverandre, og det er jo et samspill. Når man var yngre var det barn, barn, barn som gjaldt. Når man blir eldre har man mer erfaring og mer tid for hverandre, sier Anna Wahlin til Expressen.
 
Hun har vært gift med Per Wahlin i snart 35 år, og hun er sikker på at sexlivet blir bedre med alderen.
 
Mens unge menn skal dele ut orgasmer i øst og vest, har eldre menn mer erfaring og mer menneskelighet i seg.

Sexolog Esben Esther Pirelli Benestad er ikke overrasket over resultatene fra det svenske damebladet.
 
– Det kan se ut som om ungdom og vitalitet er de viktigste kriteriene, men i virkeligheten er ro, trygghet og erfaring enda mer attraktive egenskaper hos en elsker.
 
Mens unge menn skal dele ut orgasmer i øst og vest, har eldre menn mer erfaring og mer menneskelighet i seg. Jeg har ikke selv noe vitenskapelig belegg for dette, men kjenner meg godt igjen i situasjonen både fra pasientenes og min egen erfaring, forteller sexologen til nettstedet Mozon.
 

Les også:
De «gamle» er alltid yngst
«Jeg har ingen problemer med å forstå logikken bak å lyve på alderen. Jeg skjønner bare ikke hvorfor folk lyver seg yngre enn det de er? Trikset er jo å lyve seg eldre!»

Aldersforskjellens gleder
Tre av fire menn fantaserer om en eldre kvinne. 70 prosent av kvinnene over 35 sier de har lyst på en yngre mann.Fra Cupidos arkiv:
Mannens seksualitet

Hva vet mannen om andre menns seksualitet - og om sin egen? Og hva vet egentlig kvinnen om den?Denne artikkelen var først publisert i bladet Cupido 9/2005.