Frigjøring fra maskuline normer

Publisert:
Sist oppdatert:

Den danske sexologen Robert Lubarski oppfordrer menn til å utforske sine feminine sider gjennom analsex.

– Det er på tide at mannens orgasme kommer i fokus. Mannen skal lære seg til å overgi seg selv til sin seksualitet. Mange menn lar seg styre av mannlige normer i sengen og det kan påvirke deres seksualitet i en negativ retning, sier sexologen Lubarski til Extrabladet.

Han viser til at menn som har hatt analsex ofte skriver inn til sexspalter og spør om de er homoseksuelle. Det er et tydelig tegn på at mange menn fokuserer på det maskuline fremfor å nyte sin egen seksualitet.

Bruk en strap-on
Den danske sexologen mener at menn skal riste av seg de firkantede normene og finne frem til sine feminine sider. Og selv lever han som han preker: Det hender nemlig innimellom at hans kone penetrerer ham analt med en strap-on dildo.

– Menn har også et stort behov for å bli favnet og overgi seg en gang iblant. Hva mister man ved det? Man blir for eksempel ikke mindre mann av å bli tatt bakfra av kjæresten som har spent på seg en dildo.

Kjærestetest
Lubarski har tidligere uttalt at hvis kjæresten forlater deg fordi du viser hvem du er, er ikke han eller hun verdt noe som kjæreste. Den danske sexologen oppfordrer alle menn til å dyrke mer analsex, hvor de er den mottagende part.

Sexologen mener anus er et viktig område for den mannlige seksualiteten og stedet er nesten like følsomt som klitoris. Menn burde massere prostata og den kan stimuleres gjennom anus. De kan gjøre det selv eller få partneren til å gjøre det, lyder oppfordringen fra Lubarski.

 
Fra Cupidos arkiv:
Anus og analsex
Artikkelstoff, nyheter og notiser fra Cupidos arkiv.



Preferanser og talenter
Til inspirasjon for deg som vil studere menyen for alt annet enn vaniljesex og vaniljeforhold.

Relaterte artikler