© Aleks Gudenko / Shutterstock / NTB

Analmassasje: Både nytelse og terapi

Skrevet av: Terje Gammelsrud

Publisert:
Sist oppdatert:

Det er vanskelig å ha et godt og avslappet forhold til kroppen sin så lenge rumpa er som en knute.

– Hvis jeg skulle få maksimalt utbytte av en massasje og bare hadde fem minutter til rådighet, ville jeg uten tvil begynt med rumpa, sier den amerikanske massasjelæreren Chester Mainard.

– Anspenthet i rumpemusklene smitter lett til andre deler av kroppen, og når dette området er frigjort og avslappet vil hele kroppen følge etter. Det er vanskelig å ha et godt og avslappet forhold til kroppen sin så lenge rumpa er som en knute.

Open your ass, your heart and mind will follow!
- Open your ass, your heart and mind will follow! Påstår Chester Mainard. Han er en av de mest erfarne lærerne på The New School of Erotic Touch og en av instruktørene i den erotiske informasjonsfilmen Anal Massage for Relaxation and Pleasure.

Kunsten å puste med rumpa
Ønsker du å forbedre nytelsespotensialet i rumpa di bør du lære deg å integrere anus i pusterytmen din. Trekk sammen på innpusten og gi slipp på utpusten!

– Når du er seksuelt tent, kan anal pusting føre erotisk energi fra genitaliene ut i hele kroppen. Men for de fleste av oss blir denne muskelen, denne viktige pumpen, bare brukt når vi går på do.

I filmen Uranus – Self Anal Massage for Men demonstrerer Joseph Kramer fire anale pusterytmer.

– Gi deg selv noen timer for å praktisere anal selvmassasje og anal pusting, og jeg garanterer at du vil komme i kontakt med en overraskende sterk kilde til kroppslig velvære og nytelse. Du vil kunne rehabilitere en viktig del av deg selv, kroppsopplevelser og følelser som du sannsynligvis mistet kontakten med før du var fem år gammel, hevder han.

Hva kan du oppnå med anal pusting?

  • Mindre spenning i rumpa og rumpehullet.
  • Bedre energiflyt gjennom kroppen og generelt bedre kroppsopplevelse.
  • Ledigere ganglag og friere kroppsuttrykk.
  • En overraskende forhøyet seksuell spenning og nytelse.
  • Menn kan oppnå sterkere ereksjoner.
  • Menn kan med trening oppnå orgasmer som i styrke kan sammenlignes med kvinnens.


Penetrering i ro og mak
Joseph Kramer er ikke primært opptatt av anal penetrering. Han oppfordrer oss først og fremst til å tenke pust og la oppvarming og stimulering av innsiden av lårene, rumpa, mellomkjøttet og rumpehullet inngå i det seksuelle forspillet.

Men for dem som finner det naturlig å gå videre med penetrering av lukkemuskulaturen og stimulering av analhulrommet kan det vente nye, sterke overraskelser.

Prostatastimulering gir utbytte
Filmene inneholder flere eksempler på hvordan menn opplever at prostatastimulering etter en del trening kan gi betydelig forsterket nytelse og orgasme.

Når du bruker pekefingeren skal den helt inn med to til tre ledd for å kunne nå frem til prostata som sitter på fremsiden av anus, på veien opp mot navlen. Den kan føles som en liten nesetupp, og mange føler at de må tisse når den blir massert.

 

Fra Cupidos arkiv:
Anus og analsex
Artikkelstoff, nyheter og notiser fra Cupidos arkiv.
 Relaterte artikler