Når enden er god...
Når enden er god... | Nye tabuer er i ferd med å sprenges i fillebiter. | © Viktoriiapdb Shutterstock NTB scanpix

Rapping og rimming

Publisert:
Sist oppdatert:

Når den ærverdige danske avisen Information begynner å skrive detaljert om rimming, ja, da begynner det å bli få offentlige tabuer igjen.

Men det virker faktisk som om anilingus er blitt det store i populærkulturen, og spesielt i rapperverdenen. Som det sies med musikk til: «Yeah I eat booty! Real niggas eat booty! Real niggas please they bitches I don’t get tired!» For de mindre engelskkyndige: «Ekte gangstarappere av afroamerikansk opprinnelse slikker sine kvinner i rumpa, og de elsker det!»

Det frimodige utsagnet kom i et intervju med den amerikanske rapperen Kevin Gates i sommer. Før intervjuet var han en relativt ukjent musiker fra Louisiana, men noen velvalgte ord om sin kjærlighet til kvinners bakre områder gjorde ham kjapt til kjendis. Selvfølgelig ikke på de røde løperne i det politisk korrekte Hollywood, men i USAs frodige og viltvoksende hiphopmiljø. Internettets kjærlighet til sjokk- og vantro-uttalelser har også spredd hans erklæring gjennom et utall av remikser, parodier og memes.

Et superfølsomt område
Rumpeslikking, bedre kjent under navnene anal-lingual, rimming, getting a rim job, tossing the salad og ass motorboating har aldri vært tabu i homsekretser. I de heteroseksuelle hjem har denne seksualpraksisen likevel ikke vært gjengs lakenaktivitet, men det er som kjent når undergrunnen treffer mainstream at en «trend» oppstår.

I januar skrev til og med nettmagasinet «Gawker» en sak, under tittelen «Rumpeslikkingens renessanse», om at de heteroseksuelle langt om lenge hadde oppdaget et superfølsomt område spekket med nerveender, og at homsene ikke lenger hadde monopol på rumpehullet.

Et tradisjonelt homofobt og kvinneforaktende miljø
En annen utvikling som kan leses ut av nyfunnet rumpekjærlighet er en klar oppmykning av det tradisjonelt homofobe, kvinneforaktende rappermiljøet. Den godeste Kevins Gates insisterer nemlig i sin tekst på at kvinnens lyst skal stå i sentrum – en kraftig endring fra kvinnens objektrolle i tradisjonell rap.

Gawker-skribent Tyrone Palmer skriver at mye tyder på at hiphop i fremtiden kan bli et rom for progressive, kanskje til og med grensesprengende, diskusjoner om afroamerikaneres tilfredsstillelse, maskulinitet og seksualitet.

For øvrig har rapperen Trick Daddy foreslått at 5. august skal bli kjent som «Eat-A-Booty Day».

 
Fra Cupidos arkiv:
Anus og analsex
Artikkelstoff, nyheter og notiser fra Cupidos arkiv.Preferanser og talenter
Til inspirasjon for deg som vil studere menyen for alt annet enn vaniljesex og vaniljeforhold.

Relaterte artikler