90189109
90189109 | © Milles Studio / Shutterstock / NTB scanpix

Generalisering

Skrevet av: Terje Gammelsrud

Publisert:
Sist oppdatert:

Det er nødvendig at noen med vett og autoritet bruker store bokstaver når de varsler om bevisstløshet hos norske jenter som er på vei mot høyere utdanning.

Lederartikkel i Cupido 2/2015

Single amerikanske menn som deltok i en større undersøkelse av singles nettatferd og preferanser svarer nærmest samstemt JA når de blir spurt om de søker kontakt med kvinner som har høyere utdannelse, høyere intelligens og er høyere lønnet enn dem selv.
 
Enda mer samstemt er single kvinner når de bekrefter at de søker menn med et avslappet forhold til sex.
 
Generalisering? Ja, det kan man vel si, iallfall når det gjelder mennene. Generalisering eller uttrykk for menns behov for å signalisere politisk korrekthet eller behov for å posisjonere seg i konkurransen på et marked der prosentandelen av høyt utdannede kvinner langt overgår den mannlige andelen.
 
Uansett er det et positivt tegn i tiden. Noe er på gang.
 
Generalisering er det derimot neppe når undersøkelsen slår fast at kvinner søker menn med et avslappet forhold til sex. For på det området er evidensen blitt temmelig bastant. Menn på nett må gjerne vise dem bilde av sin avslappede penis, gjerne en struttende også, men ikke før kvinnen har bedt om det. Menn må lære å styre seg, i følge den amerikanske undersøkelsen som ikke uventet bekrefter at kvinner tillater seg mer enn hva de aksepterer fra søkende menn.
 
Generalisering er det også når en norsk lektor hevder at jenter på videregående er blitt så konforme, kontrollerende og opptatt av fasaden at de bidrar til å opprettholde patriarkatet og dermed styrker et system som undertrykker dem selv.
 
Vi vet at ikke alle jenter er sånn. Men når vi ser urovekkende tegn i tiden er det nødvendig at noen med vett og autoritet bruker store bokstaver når de varsler om bevisstløshet hos norske jenter som er på vei mot høyere utdanning og burde ha høy intelligens.
 
Bla videre og les enda mer om generelt og spesielt!

 
Les også:
Jentene må passe seg så skrekkelig
«Jeg sier til dem at de er med på å opprettholde patriarkatet og da kvepper de til. De har ikke tenkt på at de støtter et system som undertrykker dem selv.»

Single kvinner og menns datingvaner
Hva er nettdatende single egentlig ute etter? Og hvordan oppfører de seg for å nå sine mål?
Les flere lederartikler
i Cupido!
 

Relaterte artikler