Menneskeligheten i appene

Publisert:
Sist oppdatert:

Den nye kommunikasjonsteknologien har gjort det mulig å bygge livslange vennskap.

«Jeg følte alltid at jeg kom til kort da jeg bodde i Australia og brukte dating-apper for å møte andre homofile menn. Jeg har ikke en perfekt kropp, og de appene lokket frem en følelse av utilstrekkelighet hos meg,» sier Tim Marshall til Huffington Post.

Han har nettopp lansert filmen «Torso», som utforsker verdenen bak det homofile nettsamfunnet. Han kastet seg ut i filmprosjektet, og ble samtidig kvitt mye av bitterheten han følte mot appene.

«Ved å utforske menneskeligheten bak appene fikk jeg noen fantastiske kontakter, og fikk høre mange utrolige historier. Selv om noen kunne fortelle om negative opplevelser med internett- og app-basert dating, var det også masse positivitet.

Den nye kommunikasjonsteknologien har gjort det mulig å bygge livslange vennskap, møte andre mennesker og å finne støtte innad i forskjellige samfunn.

Folk som tidligere har dømt seg selv hardt, har nå fått større selvtillit, og oppdager til sin store overraskelse at de er attraktive for mennesker som de før trodde var langt utenfor egen rekkevidde.
 

Fra Cupidos arkiv:
Partnervalg, flørt og dating

Ofte går det riktig bra, men like ofte kunne du vel ha gjort en bedre jobb. Er det tilfeldigheter som rår?

Relaterte artikler