BUL 13618
BUL 13618 | © Bulls

Å se sin kjære med en annen

Skrevet av: Vibeke Lindstad Degn-Pedersen

Publisert:
Sist oppdatert:

Her er tendensene i de 252 bidragene til Cupidos erotikk-konkurranse 2013.

Juryen i Cupidos erotikkonkurranse, Erotikk 2013, har talt. Her kan du lese om tendensene i de 252 innsendte bidragene.

Og her kan du lese om tendensene i de tusener innsendte bidrag fra 1984 til Cupidos jubileumsår 2009: Frigjørende kåthet i utvikling!

De fem vinnernovellene kan du lese i bladet Cupido 6/2013 som er i salg fra 20. juni.
 
Cupidos forfattere bruker sjalusien til noe positivt
Er det spennende å se sin kjære med en annen mann eller kvinne? For den som har lest de innsendte bidragene til årets erotikk-konkurranse må svaret være et rungende Ja!
 
Tidligere år har det kun vært små anslag til interesse for cuckold-/hotwife-fenomenet, men i år dukket temaet opp rett som det var. Kanskje ikke unaturlig at også sjalusi da blir en del av historien, men forfatterne våre klarer å bruke sjalusien til noe positivt. Den blir drivende for lysten og spenningen, ikke ødeleggende for kjærligheten.
 
Den som foretrekker andres partnere på en mer «tradisjonell» måte vil også oppdage at utroskap – spesielt på jobbseminar! – står høyt i kurs, sammen med dagdrømmer om å sprenge hverdagsgrensene.
 
Kvinnen elskes som hun er
Kvinnens mangslungne kropp er også et sentralt element i overraskende mange av novellene. Fett, cellulitter, kjønnshår og høyde beskrives og hylles. Her er det ikke noe krav om å se ut som og å oppføre seg som glamourmodeller og pornostjerner. Kvinnen elskes som hun er.

Nytt av året er at BH-ene skal være bittelitt for små
Pupper er – som vanlig – veldig sentralt, og nytt av året er at BH-ene skal være bittelitt for små, så puppene velter utover. Myke, bløte og formbare, slett ikke opererte og silikonsprengte.
 
Siden kvinnene har fått så stor fysisk frihet er det kanskje enda mer overraskende at menn blir beskrevet så stereotypt. Mennene skal plutselig ha stramme mager, svulmende overarmer, solid høyde, brede skuldre og kjønnsorganer som til enhver tid er klar for action.

De hyller kvinnekroppen og krever av mannekroppen
Når vi sammenstiller forfatternes kjønn med novellenes kroppsideal oppdager vi at menn og kvinner gjør akkurat det samme: De hyller kvinnekroppen og krever av mannekroppen. Hvem vet? Kanskje vi må blåse til kamp for den naturlige mannekroppen?!
 
Men juryen har spurt seg om hvorfor det plutselig er en glidning i retning av at det kun er kvinner som gir oralsex og menn som mottar. I tidligere konkurranser har munnbruk vært likt fordelt mellom kjønnene, men nå er det plutselig blitt noe flest menn skal nyte godt av.
 
Dominans ut og kjønnshår inn?
Er det overraskende at det finnes så få spor av «Fifty Shades of Grey» i årets konkurranse? Er folk mette av dominansleker? Det finnes nemlig knapt et rumpedask å spore, selv om mange andre grenser presses.

Likevel er det fortsatt den heterofile sexen med fast partner som de aller fleste skriver om, og det er bare å holde seg fast: Kjønnshårene er på vei tilbake!


Vibeke Lindstad Degn-Pedersen er Cupidos erotikkredaktør.

252 innsendte bidrag til Cupidos Erotikk 2012.

Som VIP-medlem i Cupido Club kan du lese godt over tusen av de beste erotiske historiene i bladet Cupido gjennom tidene!

Relaterte artikler