Nytt nummer ute nå!

Cupidos arkiv med erotiske historier

Bladet Cupidos lesere har skrevet over 15.000 erotiske tekster til Cupido siden 1984. Her er godt over tusen av de beste historiene!

Her finner du over 1.000 av de beste historiene!

Les Cupido som drivhus for erotisk litteratur!

​Kåthet og glede i Ullevål Hageby (7) Drømmer

Det er klart for et nytt avsnitt i novelleserien om våre venner i Ullevål Hageby. Denne gangen får vi ta del i drømmene deres.

Rødvin og håndjern

Du griper hånden min og trekker meg opp. Jeg følger villig med, og er ikke overrasket når du dytter meg forsiktig ned på sengen. 

Sjenert

«Pust,» hvisker hun mens hun retter seg opp og tar et skritt bakover i rommet. «Du må puste, vet du, ellers forsvinner du for meg.»

Tre

En ung mann. Hun snudde seg, ba meg sitte, presenterte oss. «David, kjæresten min,» sa hun og hadde latter i øynene. Skuffelsen min må ha vært synlig.

Mary – Queen of Scots

Det er utrolig å være naken i en offentlig park – å ha sex mens alle kan se det. Det tenner meg eksplosivt, selv om jeg akkurat nå er helt anonym under kilten hans.

Et tilfeldig møte

«Jeg er jo ikke et ludder,» tenker hun. «Selv om jeg noen ganger kan oppføre meg som et.» Hun fører glasset opp mot leppene igjen for å skjule det lille smilet og tar en liten slurk.

Se, men ikke røre

Hun hadde hørt meg. Kroppen hennes rykket til og hun så opp. Så på meg. En fuktig dråpe hang fra tuppen av skaftet mitt, og truet med å falle på gulvet. 

Bergtatt

Jeg hadde lokket ham til meg, og jeg ville at nytelsen skulle vare så lenge som mulig. Jeg kysset ham raskt på munnen og signaliserte at han skulle legge seg over på rygg.

På vei hjem

Hun leder veien mens hun ser etter en plass hun kan legge seg ned og skreve for han. Hun vrikker på rumpa og vet at han elsker når hun går slik.

Den beste sankthans

«Dere glemte å slette de digitale sporene deres,» sa Lone. «Men finn frem mobilen din, så får dere en liten hilsen!»

Med føttene i fanget

«Du kan ta med en stol inn på soverommet,» sa hun til mannen sin. «Du skal ikke blande deg inn i det som skjer, men sett den der du har lyst, så kommer vi om en stund,»

Sammen

I drosjen stakk han hånden ned i trusa mi. «Oi,» flirte han mot den åpne munnen min og jeg visste hva han mente.

On the road

Jeg presser meg mot leppene hans og kjenner hvordan de langsomt glir ned over skaftet til pikkroten. Holy fuck! Det er fantastisk.

Katten

Hvitvinen presser på i blæra og jeg setter meg på huk over baljen med kattesand. Jeg er et renslig dyr. Jeg har ingen klokke lenger, vet bare at det er kveld og kaldt og ensomt uten det mennesket jeg er avhengig av.

Reisefølget

Jeg burde ha tenkt på smittefare, eller vært forstyrret av de tarvelige omgivelsene. Men munnen som sugde pikken min var rett og slett for god.

​Kåthet og glede i Ullevål Hageby (6) Hemmelige affærer

Livene til våre venner i Ullevål Hageby veves stadig tettere sammen, litt for tett etter noens smak - det skal vise seg at enkelte har mer enn én ting felles. I dette avsnittet får vi vite mer om hemmelige affærer.

Kåthet og glede i Ullevål Hageby (5) Havmenn

I dette femte avsnittet i novelleserien om våre kåte og glade venner i Ullevål Hageby handler det mye om størrelse - blant annet...

​Kåthet og glede i Ullevål Hageby (4) Fantasier

Fantasiene er bare vår egne, om vi da ikke deler dem med noen. Enten vi deler eller holder dem hemmelig, fantasiene er drivstoffet som kan sette ekstra fyr på sexlivet - slik som det gjør i dette fjerde avsnittet av Cupidos erotiske novelleserie om våre kåte og glade venner i Ullevål Hageby.

Kåthet og glede i Ullevål Hageby (3) Ringer

Eva har kjøpt penisring til Roger og er spent om det vil hjelpe på sexlivet deres, Karin og Sophie diskuterer trekantsex og Gunnar tester en mer kinky side av seg selv. Her er tredje avsnitt i novelleserien om våre venner i Ullevål Hageby.