Nytt nummer ute nå!

Cupidos arkiv med erotiske historier

Bladet Cupidos lesere har skrevet over 15.000 erotiske tekster til Cupido siden 1984. Her er godt over tusen av de beste historiene!

Her finner du over 1.000 av de beste historiene!

Les Cupido som drivhus for erotisk litteratur!

​Kåthet og glede i Ullevål Hageby (4) Fantasier

Fantasiene er bare vår egne, om vi da ikke deler dem med noen. Enten vi deler eller holder dem hemmelig, fantasiene er drivstoffet som kan sette ekstra fyr på sexlivet - slik som det gjør i dette fjerde avsnittet av Cupidos erotiske novelleserie om våre kåte og glade venner i Ullevål Hageby.

Kåthet og glede i Ullevål Hageby (3) Ringer

Eva har kjøpt penisring til Roger og er spent om det vil hjelpe på sexlivet deres, Karin og Sophie diskuterer trekantsex og Gunnar tester en mer kinky side av seg selv. Her er tredje avsnitt i novelleserien om våre venner i Ullevål Hageby.

Forbuden frukt

«Unnskyld,» er alt jeg får stotret fram når jeg nå er tilbake i den virkelige verden. Så prøver jeg på en diskret måte å skjule ereksjonen jeg for lengst har pådratt meg. 

Skal vi danse?

«Så bra,» hadde hun svart. «Så er du skikkelig motivert. Rumba er en sensuell dans, vi trenger all den hjelpen vi kan få.» 

Nå ser jeg deg

Ken fukter leppene med tunga mens han ser på at Jens kjærtegner brystene mine utenpå det tynne stoffet. Først det ene og så på det andre. 

En fremmed kvinnes truser

Hva om hun hadde stoppet og latt trusa skli nedover lårene, falle ned over stiletthælene og bli liggende på asfalten … Han ville bøyd seg i ydmykhet og plukket den opp.

Glassbordet

Plutselig nikker administrerende direktør, og de to andre forsvinner ut av lokalet uten et ord. Jeg lurer på hvorfor de ikke sier farvel, og det gir meg bange anelser. 

Spaet i Riga

«Dine problemer er vel ingenting mot mine,» mumlet jeg og stirret ned på junior, som ikke akkurat hadde roet seg etter turen mellom bena hennes. 

Nakent begjær

«Kjenn på meg,» sa Nina lavt. Mellom bena var hun vidåpen, glatt som av olje og het som solen. 

Helene, Peter og meg

Lyset kommer like plutselig tilbake som det forsvant, men hemningene er borte. Vi reiser oss fra gulvet, nesten uten å miste nærkontakt. 

Kjærestens skrin

De skarpe dørene rundt kjønnsmunnen har kanskje begynt å bli bløtere, og trekkes litt til side og tilbake. 

Den franske kvinnen

«Direkte fra fryseren,» sier du, og uten å nøle legger du dem oppå brystvortene, én på hver. 

Kjærlighet

Den andre kvinnen fortsatte å smøre og massere, halsen, brystet, nedover mot magen og hun streifet så vidt tuppen som var blitt våt.

Det kan du stole på

Jeg vet ikke helt om en kukring i stål og seletøy i svart lær kan kalles klær eller ikke.

Besøket

Den deilige brummelyden var nesten nok alene. Dildoen fylte henne perfekt, og det dirret deilig!