Nytt nummer ute nå!

Cupidos arkiv med erotiske historier

Bladet Cupidos lesere har skrevet over 15.000 erotiske tekster til Cupido siden 1984. Her er godt over tusen av de beste historiene!

Her finner du over 1.000 av de beste historiene!

Les Cupido som drivhus for erotisk litteratur!

Ett døgn i Hamburg

Melchior åpnet opp beltet mitt, kneppet opp knappene … Da kjente jeg fingre som forsiktig berørte tissen min. Jeg stivnet til, ikke av skrekk, mer som en reaksjon på spenningen mellom oss. 

På studenthjemmet

«Skynd deg, Abel, du skal fortsette der broren din slapp!» Abel var mer enn klar. Han hoppet opp på sengen og fant raskt inngangen til det varme, smektende underlivet mitt.

Kjærlighet

En ukjent, lav kvinnestemme snakket med Lisa og døren lukket seg i et lite smell på grunn av trekken i rommet. 

Skogslyst

Rundt henne dyrkes elskoven på så mange vis, og hun sitter bare der helt alene og vet ikke helt hva hun skal gjøre med det brennende kjønnet sitt. 

Se, men ikke røre

«Du er en av de spesielle kvinnene som tilfeldigvis har en penis, ikke sant,» spør han.

Skyggespill

Han trakk vekk dynen. Hun lå i nattkjole, men hadde blottet underlivet. En smal hårstripe fra trusekanten og nedover viste vei til kjønnet hennes, som et utropstegn.

Slaven

​Forventningen hadde kriblet i henne siden hun tok av seg klærne på toalettet på kontoret og la dem nederst i veska. Strømpene og hofteholderen beholdt hun på, i tilfelle bena hennes skulle stikke fram.

Være med på kino?

Igjen adlyder hun ordren hans. Hun føler seg fram på den fremmede. Han har muskuløs kropp under den tettsittende t-skjorta, men hun er mer opptatt av det som venter litt lenger nede. 

Lunsjpause

Du lar hendene finne veien inn mellom beina hennes. Fordi du leter etter det våteste punktet. Sort strømpebukse. Av. Mørk truse. Av.

Mørk magi

I et kort øyeblikk var han tilbake i ungdommens fantasi om å avslutte et samleie mellom to store og myke pupper. Tanken økte trykket mellom bena så det nesten ikke var til å holde ut. 

Sommernatt

«Våkne,» hvisker jeg. Altfor lavt, men dog. «Våkne, elskede. Jeg må ha deg.» 

Treningsøkten

Her har du sittet og gnidd sakene dine klare, uten å få valuta for det. Se meg. Jeg er her. Jeg kan hjelp deg. Jeg klarte ikke stagge meg. Jeg regelrett kledde av henne med blikket. 

Snøen som falt

Tunga treffer klitorisen med et lite gisp fra Sølvi. Den er hard i tuppen og lengter etter massasje fra en våt og frekk tungespiss. 

Fjellsommer

Han stoppet ved bekken, tok av seg sekken og drakk. Han hadde bukse og bar overkropp. Han var svett etter turen, og jeg likte det jeg så. 

Åpne forhold

Han lener seg ut over stillaset og plystrer etter henne. Hun snur seg. Han står i bar overkropp, med bokseren på plass igjen men buksene rundt anklene. 

Altanen

Hun lot hodet falle bakover. «Herregud, vi gjør det,» sa hun og kjente på fryden over å være så skamløs. «Vi knuller så alle kan se oss.»