Cupidos seksualpolitiske program

Skrevet av: Terje Gammelsrud

Publisert:
Sist oppdatert:

 

 

 

Lurer du på hvorfor sex er viktig for deg? Her har du fem gode grunner.

 1. Seksualiteten kan være en uuttømmelig kilde til spenning og lek, tenning og nytelse, nærhet og ømhet, hengivenhet og kjærlighet.
 2. Seksualiteten kan være en pågående inspirator til sosial kontakt og medmenneskelig engasjement.
 3. Seksuell tenning og seksuell aktivitet kan gjøre godt for immunforsvar og helse.
 4. Men seksualiteten kan også føre til skam og skyldfølelse, til usikkerhet og mindreverdighetsfølelse, til frustrasjon, depresjon og sykdom, og til misbruk, overgrep og vold.
 5. Seksuell trygghet og trivsel er med andre ord viktig - for den enkeltes helse og for folkehelsa, og for livskvalitet og et harmonisk samfunn.


Hva kan Cupido gjøre for deg?

 • Cupido er her for å møte behovene til kvinner og menn som søker inspirasjon for kåthet, kunnskap og kontakt.
 • Cupido tilbyr erotiske tekster, bilder og filmer som ikke bare vil tenne deg og gi deg nytelse, men som også vil engasjere deg til større innsikt i din egen og andres seksualitet.
 • Cupido presenterer deg for en erotisk kultur som representerer et klart alternativ til den du finner i tradisjonell porno.
 • I Cupido møter mannens holdninger og fantasiverden et kvinnelig korrektiv - og kvinnens et mannlig!
 • På Cupidos nettsted kan du møte likesinnede for utveksling av meninger og erfaringer - og for treff i det virkelige liv.
 • Cupido tilbyr matnyttig og faglig kunnskap om seksualitet og samliv og holder deg oppdatert om viktig forskning innen sexologi og seksualmedisin.
 • Cupido vil være et aktivt forum for deg som ønsker et mer sexpositivt samfunn.


Cupidos seksualpolitiske program ble lansert i den første utgaven av bladet Cupido, Nr 1/1984. Programmet ble oppdatert og tilpasset ny kunnskap om seksuell helse i 2005.

Les også Cupidos historie
 

Relaterte artikler