Det kom inn 498 bidrag til Cupido og Dagbladets erotiske diktkonkurranse! | © BULLS

Suksess for diktkonkurranse

Skrevet av: Redaksjonen

Publisert:
Sist oppdatert:

498 erotiske dikt – det ble resultatet av Cupido og Dagbladets erotiske diktkonkurranse i 2013!

Fristen i Dagbladet og Cupidos erotiske diktkonkurranse gikk ut på selveste Valentin-dagen 14 februar, og på noen få, hektiske vinteruker har nordmenn skrevet erotiske dikt lystent og begjærlig.

Det startet som et kreativt innspill fra en frilansjournalist, Cupido-redaksjonen tente på ideen og tok kontakt med kulturredaksjonen i Dagbladet. Her var man svært positive til forslaget, og den erotiske diktkonkurransen var et faktum.
 
«Jeg tror ingen av oss forventet en slik respons,» sier Cupido-redaktør Tore Aasheim. Han sitter i juryen sammen med kulturmedarbeider Maria Børja fra Dagbladet og forfatter Anne B. Ragde.
 
Juryen går nå inn i en møysommelig prosess med å plukke ut de beste bidragene. 
 
«I Cupido vet vi fra før gjennom vår erotiske novellekonkurranse at erotikken lever i beste velgående i det norske folk, men at så mange skulle sette seg ned å skrive dikt var en gledelig overraskelse,» Aasheim vil foreløpig ikke kommentere på verken kvalitet eller egne favoritter.
 
«Noen av diktene er svært gode, mens andre har forbedringspotensial. Personlig gleder jeg meg til å høre hva en erfaren forfatter som Anne B. Ragde har å si til de mange bidragene. I skrivende stund er det helt umulig å trekke frem favoritter. En ting er sikkert, det blir en erotisk senvinter på oss i juryen!»
 
Forfatter og kulturmedarbeider i Dagbladet Maria Børja er like begeistret. Hun gleder seg til juryarbeidet.
 
«Nesten et halvt tusen dikt på noen uker er formidabelt og vitner om både stor skrivelyst og annen lyst!»
 
Vinnerne av konkurransen vil bli offentliggjort i løpet av våren i Dagbladet og Cupido, og bli behørig presentert i Cupidos store lesenummer i sommer.
 

Relaterte artikler