© Bulls

Tantramassasje til Nirvana

Skrevet av: Bent Ove Aulid

Publisert:
Sist oppdatert:

– Det var tilfeldig at jeg kom i kontakt med henne på Facebook. Det ene ordet tok det andre og snart hadde vi avtalt at jeg skulle komme til hennes «Livsglædecenter» og få tantramassasje.

Det er søndag og to dager siden jeg var hos henne. Jeg tar frem notisblokken min og skriver: «Kjenner at Susanne Mikaella kan ha rett. Jeg opplever fremdeles harmoni og stor egenkjærlighet! At jeg er god nok!» Hvordan i all verden kunne en drøy time på en massasjebenk få meg til å føle slik?
 
Det var tilfeldig at jeg kom i kontakt med Susanne Mikaella Veierbæk på Facebook. Det ene ordet tok det andre og snart hadde vi avtalt at jeg skulle komme til hennes «Livsglædecenter» og få tantramassasje.
 
Nå er jeg på vei, og jeg gleder meg! Men hva er tantrisk egentlig? Og hva er forskjellen på tantra-massasje og andre typer massasje som jeg har fått før?
 
Selvfølgelig er det tanken på underlivet som opptar meg. Susanne har fortalt at jeg kommer til å ligge naken og at hele kroppen, underlivet inkludert, vil bli massert. Jeg smiler og ser for meg de ulike måtene det kan bli gjort på: Klinisk og ufølsomt, som om pikken og ballene dessverre er noe som må inngå i massasjen. Eller overdrevent, som for å vise at dette er noe man ikke er redd for. Men det ble helt annerledes.
 
”Det helligste er å gi deg det aller beste”
Før massasjen snakker Susanne Mikaella og jeg sammen en god stund. Det gjør hun med alle som kommer for å få tantra-massasje.
 
– «Giveren» og «Mottakeren». To av livets viktige roller. Å gi er det største av alt. Når jeg gir, stiller jeg meg fullstendig til rådighet for deg. Det helligste blir å gi deg det aller beste. Som giver gir man slipp på seg selv, sier Susanne Mikaella.
 
– For meg er tantra kjærlighetsenergi – en kjærlighet til den kropp jeg skal massere. Og kjærligheten er som kjent den største helbrederen! Tantra er også sensualitetstrening. Et sted hvor vi innenfor klare grenser kan slappe av. Her finnes ingen krav til å prestere. Ingen som skal tilfredsstilles. Her skal du gi deg selv lov til å motta. Du skal unne deg selv en tur inn i din egen kropp, inn i ditt indre univers. Alle tanker, alle følelser, alle kroppsreaksjoner og -lyder er tillatt. Når du ligger der og du plutselig får lyst til å flytte et ben – flytt det! Det er ditt ansvar å sørge for at din kropp har det bra under massasjen, formaner hun.
 
Vi reiser oss og Susanne Mikaella åpner dører til det deilig varme og hyggelige rommet hvor massasjebenken står.
 
– Som du ser har jeg plassert stearinlys rund massasjebenken. Lys skaper et hellig rom. Et rom hvor du tør reise inn i ditt mest sårbare. Inn i din seksualitet. Men, som du ser, lysene er ikke tent. Det er du som skal tenne dem. Og for hvert lys du tenner, ber jeg deg om å ønske deg noe du vil oppnå med denne massasjen, eller kanskje noe du vil gi slipp på, sier hun.
 
Trenger ikke holde kåtheten tilbake
Jeg kler av meg og tenner lysene. Susanne kommer inn. Hun har på seg en nydelig hvit truse og blonde-bh, og jeg ser at hun er en flott kvinne.
 
– Jeg er naken når jeg masserer kvinner, men er kledd slik som dette når det er menn, sier hun.
 
Jeg kjenner umiddelbart at hennes delvise avkledning er klok terapi. Naken nok til at jeg opplever oss i samme båt, påkledd nok til at jeg slipper å bli altfor kåt.
 
Sakte smører hun inn kroppen min med oppvarmet mandelolje og massasjen begynner. Jeg ligger og kjenner hennes varme og gode hender massere overalt, og etter hvert kommer de til skrittet mitt. Bekken, pikkskaftet, pung - alt glir inn i en helhet. Og det er så befriende!
 
Selvfølgelig er det nesten uunngåelig at jeg får ståpikk av den deilige massasjen. Men dette har jo Susanna Mikaella og jeg akkurat snakket om. At det er greit dersom jeg får ståpikk. Ikke bare OK, den vil til og med bli kjælt med. Dermed finnes det ingen kilde for sjenanse eller skam. Og fordi det ikke er noe poeng å holde tilbake eventuell kåthet, blir jeg nesten aldri stiv. Bare glad, avslappet og fri. Avslappet og fornøyd med livet mitt slik det er akkurat nå.
 
Mens Susanne Mikaella masserer pikken og trekker forhuden tilbake, får jeg svaret jeg hadde lurt på. For massasjen av pikken oppleves hverken som hard og «nødvendig», ei heller som overdreven à la «se hva jeg tør!». Hun trekker forhuden tilbake akkurat så mye og så ofte at problemstillingen fordufter. Men samtidig, og det forteller jeg henne etterpå, akkurat da skulle jeg gjerne kjent leppene og en varm munn rolig rundt pikkhodet.
 
– For meg handler det om å være i min egen seksualitet uten å overføre den på deg. Dersom du får ståpikk, må jeg som kvinne la være å hoppe opp på den. Dette handler ikke om orgasmer, om utløsning. Orgasmen kommer på et senere tidspunkt, et sted hvor den hører hjemme. Og da vil den være sterkere. Hos meg frigjør du energien og gjør deg rede, forklarer Susanne Mikaella meg etterpå.
 
Innkapslet av kvinnelig morskjærlighet
Susanne Mikaella tar hendene mine og oljer dem inn håndflate mot håndflate. Jeg får lyst å klemme tilbake, gi et kjærtegn, si «hei», si «takk». Jeg gjør det svakt én gang, men oppdager at jeg blir sjenert. Det er sprøtt å ligge helt avkledd og oppdage at ingenting er nærere og naknere enn hånd i hånd.
 
Jeg har lyst å etablere en link mellom oss. Jeg legger hånden ut mot kanten av benken, slik at den kommer bort i låret hennes. Helst ville jeg lagt den på ryggen hennes, men jeg er redd for å bryte en uskreven regel. For å gå over en strek. Jeg gjetter at hun forstår. Og jeg tror hun forsto. Den store, gode klemmen og de vennlige øynene hun møter meg med etter massasjen, forteller det.
 
Mot slutten av massasjen står Susanne Mikaella ved hodeenden av benken. Hun strekker seg godt fremover, slik at hendene hennes når helt ned forbi brystkassen min, helt ned til maven og mellomgulvet. Brystene hennes faller tungt ned på meg og hviler på hvert sitt kinn. Den varme maven hennes legger seg forsiktig rundt hodet og pannen min. Aldri har jeg vel hatt bedre! Aldri har jeg vel vært mer innkapslet av kvinnelig morskjærlighet! Og mens pannebrasken dunker av fortryllende fryd, kjenner jeg hvordan frykt og anspenthet oppløses i møtet med varm, myk kvinnemage. Her, midt mellom Roskilde og Køge, en time sydvest for København, lå altså mitt lille Nirvana!
 
Og når Mikaella Susanne stryker meg varsomt men bestemt fra pikkroten og helt opp til halsen, er det som om hele meg løsner, hele meg blir en sammenhengende helhet.

Igjen får jeg bekreftet noe jeg har visst i hele livet: At en stor del av mine kroppslige spenninger springer ut fra området mellom rompehullet og navlen. Maveområdet som frykten så ofte har gjort til en hard klump. Denne klumpen som kun lar seg løsne med kjærlighet, en varm hånd på maven, en deilig hånd rundt pikken, en myk munn rundt kukhodet, en orgasme – eller aller helst alt sammen på én gang. Det er denne klumpen jeg kjenner gi slipp under Susanne Mikaellas hender.
 
Som etter en lang elskov
Etterpå kjører Susanne Mikaella meg inn til København. Trafikken glir lett, og jeg lar landskapene gli forbi. Så går det opp for meg: jeg skravler ikke. Jeg er stille og opplever det som helt i orden.
 
– Vet du hva, Susanne, nå har jeg det like godt som etter en lang og nær elskov med en kvinne jeg elsker. Kroppen, underlivet, tankene – hele meg er rolig og tilfreds. Området rundt pikken kjennes ut som det gjør etter et langt og deilig samleie som er blitt avsluttet med en skikkelig orgasme og sprut, forteller jeg henne.
 
Denne gode opplevelsen satt i kroppen i mange dager etterpå. Jeg opplevde ikke tantramassasjen som noe seksuelt eller erotisk. Kanskje som sensuelt, men noe mer enn det. Fremfor alt opplevde jeg noe dypt medmenneskelig, jeg gjenkjente følelser fra mine beste kjærlighetsforhold, der det er helt naturlig å ta imot med åpent og rent hjerte, uten forventninger om å måtte yte gjengjeld. Slik føltes det også hos Susanne Mikaella.


 

Les også om erfaringene fra
«The New School of Erotic Touch»:

Åh for en fin pust!
...utbryter massasjelæreren Chester Mainard. Han har holdt fingeren et stykke inne i anusen hennes i snart tjue minutter.


Les også:
Tantra - kjærlighetens kunst
En filosofi, vitenskap og livsform som fremmer bevisst og skapende seksualitet.


ABC for erotisk massasje
Erotisk massasje kan læres gjennom prøving og feiling! Cupidos massasje-ABC er for dem som ønsker noen enkle råd med på veien.


  FRA CUPIDOS ARKIV:
Kline-, kysse- og berøringskompetanse
Det handler om nærhet, ømhet, intimitet, sensualitet, nytelse, lyst og tenning som bør oppdages og oppleves.

Anus og analsex
Artikkelstoff, nyheter og notiser fra Cupidos arkiv.Preferanser og talenter
Til inspirasjon for deg som vil studere menyen for alt annet enn vaniljesex og vaniljeforhold.

Relaterte artikler