© Tomek_Pa / Shutterstock / NTB scanpix

ABC for erotisk massasje

Skrevet av: Redaksjonen

Publisert:
Sist oppdatert:

Erotisk massasje kan læres gjennom prøving og feiling! Cupidos massasje-ABC er beregnet på absolutte nybegynnere som ønsker noen enkle råd med på veien.

Forutsetningen for en god massasjeopplevelse er at den som masseres og den som masserer (som kan være en partner, en god venn, eller en forfører) avsetter rikelig med tid og sørger for ikke å bli forstyrret.

Du trenger ingen spesielle massasjekunnskaper før du begynner din første massasje. Mye kan læres gjennom prøving og feiling! Men vil du som nybegynner ha noen gode og enkle råd med på veien, kan Cupido gi deg følgende anbefalinger:

Bruk olje!
Cupido vil sterkt anbefale at du bruker en olje eller en krem til massasjen. Varm oljen eller kremen en liten stund i hendene før den smøres utover huden til den som masseres.

Neglene dine?
Pass på at neglene dine er godt stelt! Og selvfølgelig har du vasket henda.

Sørg for behagelig atmosfære!
Pass på at det er varmt nok i rommet. Demp lyset, tenn gjerne stearinlys. Og hva med dempet, behagelig musikk?

Først med magen ned!
Du gjør som du vil, men Cupido anbefaler at den som skal masseres legger seg på magen, og snur seg, eller snus, på ryggen først halvveis ute i massasjesesjonen.

Gjør unna snakket
Gjør unna snakket før dere har kommet ordentlig i gang! Avklar om den som masserer er for hard eller for slapp i trykket. Og den som masseres bør huske at et grynt i ny og ne kan være et godt signal om at alt er vel.

Begynn øverst eller nederst!
Massøren beygynner massasjen enten ved føttene eller ved nakken. La tærne, foten og ankelen - eller nakken og skulderen - få en god omgang før du sakte, SAKTE, beveger deg oppover eller nedover mot skrittet/rumpa.

Masser musklene, ikke knoklene
Masser myke områder. Press ikke mot kroppsbena!

Vær grundig!
Masser gjerne litt frem og tilbake, gi deg god tid og sørg for at hver bit av kroppen har fått en grundig behandling før du forlater den og konsentrerer deg om den neste. Ta gjerne noen ekstra lange og langsomme strøk innimellom!

Bli ikke for ivrig!
Når turen kommer til rumpeballene og de spesielt følsomme områdene øverst i skrittet, skal du gi en grundig og etter hvert nærgående behandling. Men foreløpig skal det bare være pirrende. Hold deg unna penetrering og masturbering!

Fortsett videre!
Fortsett videre på veien oppover eller nedover.

Finn veien tilbake!
Uansett hvor du fortsetter, finner du sikkert - sakte - veien tilbake til midtregionen som du igjen gir en god omgang, fortsatt uten penetrering eller masturbering.

(En parentes
Armene, hendene, fingrene, hodet og ansiktet er også en del av kroppen som kan trenge en massørs oppmerksomhet, men som nybegynner skal du passe på at det ikke blir for mye på èn gang. Det kan være godt å ha noe tilgode til senere.)

Bøy kneet som en ekstra bonus
Mens massasjeobjektet fortsatt ligger på magen, kan det kan bli ekstra pirrende hvis du bøyer kneet hennes/hans litt opp og ut til siden slik at du kommer til på innsiden av låret og inn mot skrittet.

På tide å snu seg?
Før eller siden vil det sikkert føles på tide at den som masseres snur seg og blir liggende på ryggen. Gjenta oppskriften for baksidebehandlingen, gå opp og ned fra halsen eller føttene før masasjen eventuelt bringes mot et klimaks.

Nødvendigvis ikke orgasme!
Det går utmerket an å la massasjen forbli en god og sensuell kroppsopplevelse der både den som masseres og den som masserer kan tillate seg å bli kåte uten at det skal føre til seksuell utløsning. Grensene setter dere selv!

Sikrere sex
Det er ikke uten grunn at massasje ble et meget populært alternativ for kvinner og menn som ønsket å praktisere en sikrere form for sex. Massasje kombinert med masturbasjon kan være et berikende og fullgodt alternativ til samleie.

Unngå bråstopp!
Med eller uten klimaks: Avslutt ikke massasjen ved kjønnsorganene. Fortsett ut mot kroppspereferien og trapp ned mot en behagelig hvile!

Gjør det du synes er godt!
Lurer du på hvordan massøren skal massere, hvordan han/hun skal bruke hendene og fingrene sine? Gjør det du synes er godt! Stryk, klem, press, kna... Vær oppfinnsom!

Glidemiddel best innvortes
Skal du inn i kroppsåpninger eller massere penishodet hans, bør du bytte oljen mot vannbasert glidemiddel. Det glir bedre, og reduserer risiko for irritasjon.

I alle fall: Ikke olje og kondom!
Hvis dere ønsker å avslutte massasjen med samleie med kondom, skal dere ikke bruke massasjeoljer eller -kremer direkte på eller i kjønnsorganene. Oljene angriper den tynne gummien i kondomen og hos enkelte kan de også forårsake irritasjon i slimhinnene. Bruk et vannoppløselig glidemiddel!

God fornøyelse.

 

Les også:
Erogene soner og erotisk intelligens Både menn og kvinner klager over at partnerne deres trykker på for få knapper.



Tantramassasje til Nirvana
«Det var tilfeldig at vi møttes på Facebook. Snart hadde vi avtalt at jeg skulle komme til henne og få tantramassasje.»



Sats på langsom sex!
Er du lei av kjapp sex? Sats på «slowsex» som er en undervurdert måte å få mer ut av kjærlighetslivet på!


Hun pustet ham et stykke lengre inn i anus (C+)
...utbryter massasjelæreren Chester Mainard. Han har holdt fingeren et stykke inne i rumpehullet hennes i snart tjue minutter.


  FRA CUPIDOS ARKIV:
Kline-, kysse- og berøringskompetanse
Det handler om nærhet, ømhet, intimitet, sensualitet, nytelse, lyst og tenning som bør oppdages og oppleves.

Relaterte artikler