Spenner bredt
Spenner bredt | Historiene i Erotikk-seksjonen spenner vidt og bredt - her er det noe for enhver smak og preferanse. | © Sirtravelalot Shutterstock NTB Scanpix

​35 år og 35 historier

Skrevet av: Redaksjonen

Publisert:
Sist oppdatert:

Cupido fyller 35 år i 2019 og i mars publiserer vi 35 erotiske historier ekstra.

35 årsjubileet vil bli markert flere ganger i løpet av året. I februar kom et re-designet Cupido med nytt format og flere sider i bladhyllene. 

Nå i mars feirer vi med 35 ekstra erotiske historier som tidligere ikke er blitt publisert på nett. Alle tekstene legges ut én og to om dagen i Erotikk-seksjonen på Cupido.no.

Dette er en spesialgave til våre VIP og SUPER VIP-medlemmer i Cupido Club.

Tekstene på Erotikk spenner vidt; hetero, lesbisk, homo og bi, fetisj, BDSM, flere enn to og aldersforskjell – bare for å nevne noe. 

Du kan når som helst gratis melde deg inn i Cupido Club og opprette en profil. Dersom du oppgraderer til VIP og SUPER VIP-medlemskap følger det med en rekke ekstra fordeler.

1. april har VIP og SUPER VIP-medlemmene enda en ting å glede seg til, da kommer tredje avsnitt i den erotiske novelleserien «Kåthet og glede i Ullevål Hageby».

Du kan allerede nå få med deg første og andre avsnitt, enten på Erotikk-seksjonen, eller du kan høre (!) historien på Soundcloud, her ligger de to første novellene gratis tilgjengelig.

Dersom du i tillegg til å lese eller høre erotiske tekster også kan tenke deg å skrive erotikk selv bør du ta en titt på denne artikkelen som omhandler skrivekonkurransen «Erotikk 2019». Her finner du også tips og råd om hvordan du kan skrive erotiske tekster.

 

Relaterte artikler