Nytt nummer ute nå!
Kåthet og glede - I en spesialskrevet novelleserie for Cupido møter vi tolv mennesker i bydelen Ullevål Hageby i Oslo. | © Cupido

Oppdatert spilleliste for "Ullevål Hageby"

Publisert: 15.03.2019 kl. 20:12 | Oppdatert: 15.03.2019 kl. 20:35

Cupidos erotiske novelle-serie har fått egen playlist på Soundcloud.
I novelleserien «Kåthet og glede i Ullevål Hageby» blir vi kjent med tolv mennesker og deres sexliv til hverdag og fest. 

I anledning Cupidos 35-årsjubileum inviterer vi til pirrende og avslørende dyneløfting blant en gruppe mennesker i en av Oslos mer sentrale bydeler.

Novelleserien som lydbok har fått egen spilleliste på Soundclodud. Klikk på denne linken og få med deg starten på den erotiske novelleserien!

Det er en veletablert forfatter – som vi i Cupido kjenner godt fra før – som har tatt på seg oppgaven med å komme virkelig tett på våre nye bekjentskaper og deres sexfylte hverdag.

Vi blir introdusert for både unge og eldre, etablerte par og single som er på jakt etter en partner. Etter hvert oppdager våre venner i Ullevål Hageby nye sider ved seg selv, og her blir det både dramatikk, kjærlighet og pirrende opplevelser.

Serien er lagt til nettopp Ullevål Hageby med tanke på hvilke muligheter som finnes for å møte nye mennesker i en bydel som er omkranset av den nasjonale fotballstadion, landets største sykehus og hovedstadsuniversitetet.

Det bor ganske mange mennesker i bydelen, så vi er ikke helt sikre på hvor våre nye venner bor. Men vi er ganske sikre på at ganske mange vil kjenne seg igjen i enkelte av personene i den sexglade gjengen – uansett hvor i landet du måtte befinne deg.

Dersom du er Cupido Club-medlem (VIP og SUPER-VIP) kan du lese både kapitel 1 og 2 på cupido.no/erotikk, også det fra 28. februar. 

Hør novelleserien fra starten på denne linken (spilleliste)