Nytt nummer ute nå!
Kåthet og glede - I en spesialskrevet novelleserie for Cupido møter vi tolv mennesker i bydelen Ullevål Hageby i Oslo. | © Cupido

Nytt avsnitt om våre kåte og glade venner i Ullevål Hageby!

Publisert: 01.08.2019 kl. 16:01 | Oppdatert: 01.08.2019 kl. 16:01

7. avsnitt i novelleserien "Kåthet og glede i Ullevål Hageby" er nå tilgjengelig på nett, og den er også tilgjengelig som lydbok!
Få med deg det 7. avsnittet i novelleserien "Kåthet og glede i Ullevål Hageby" eller sjekk ut de fem første avsnittene så du er ajour før du starter på det nye kapittelet.

Her er direktelinker til de forskjellige avsnittene: 
(Tilgang krever VIP / SUPER VIP medlemsskap i Cupido Club)

Kapittel 1: Huskestue
Dette er første kapittel i denne novelleserien som er spesialskrevet for Cupido, der du blir kjent med tolv forskjellige mennesker og deres seksuelle eskapader i bydelen Ullevål Hageby i Oslo. I dette kapitlet blir blant annet Sophie godt kjent med naboen Greg som slett ikke er homo slik hun først trodde.

Kapittel 2: Mange muligheter
Eva får opplæring når det gjelder penisringer av Per, Astrid vekker Andreas på en særdeles trivelig måte, mens Per tilbyr Andreas litt ekstraservice senere på dagen. En klient forventer mer av Sigrid enn hun er interessert i å levere, mens Gunnar er i porno-modus, noe Karin ikke er så begeistret for.

Kapittel 3: Ringer
Eva har kjøpt penisring til Roger og er spent om det vil hjelpe på sexlivet deres, Karin og Sophie diskuterer trekantsex og Gunnar tester en mer kinky side av seg selv.

Kapittel 4: Fantasier
Enten du holder dine seksuelle fantasier for deg selv eller deler dem med andre så er det kraftfullt drivstoff for sexlivet. Slik som i dette fjerde avsnittet i novelleserien Kåthet og glede i Ullevål Hageby.

Kapittel 5: Havmenn
Nå begynner de forskjellige personene i historien å møte hverandre, de vet det ikke selv, men vi kjenner deres hemmeligheter.

Kapittel 6: Hemmelige affærer
Livene til våre venner i Ullevål Hageby veves stadig tettere sammen, litt for tett etter noens smak - det skal vise seg at enkelte har mer enn én ting felles. I dette avsnittet får vi vite mer om hemmelige affærer.

Kapittel 7: Drømmer
Det er klart for et nytt avsnitt om våre kåte og glade venner i Ullevål Hageby, denne gangen får vi ta del i deres drømmer.

 

Du kan også høre novelleserien  med "Cupido Handsfree"


Novelleserien som lydbok har fått egen spilleliste på Soundclodud. Klikk på denne linken og få med deg starten på den erotiske novelleserien! 

Cupido Handsfree er gratis fram til 1. august.
 

Mange vil kjenne seg igjen


Det er en veletablert forfatter – som vi i Cupido kjenner godt fra før – som har tatt på seg oppgaven med å komme virkelig tett på våre nye bekjentskaper og deres sexfylte hverdag.

Vi blir introdusert for både unge og eldre, etablerte par og single som er på jakt etter en partner. Etter hvert oppdager våre venner i Ullevål Hageby nye sider ved seg selv, og her blir det både dramatikk, kjærlighet og pirrende opplevelser.
 
Serien er lagt til nettopp Ullevål Hageby med tanke på hvilke muligheter som finnes for å møte nye mennesker i en bydel som er omkranset av den nasjonale fotballstadion, landets største sykehus og hovedstadsuniversitetet.

Det bor ganske mange mennesker i bydelen, så vi er ikke helt sikre på hvor våre nye venner bor. Men vi er ganske sikre på at ganske mange vil kjenne seg igjen i enkelte av personene i den sexglade gjengen – uansett hvor i landet du måtte befinne deg.

Dersom du er Cupido Club-medlem (VIP og SUPER-VIP) kan du nå lese både kapitel 1, 2, 3, 4, 5 , 6 og 7 på cupido.no/erotikk.

Hør novelleserien fra starten på denne linken (spilleliste)