Nytt nummer ute nå!
Three-color-cock-ring

Med penisring til sengs og på by'n

Publisert: 11.07.2016 kl. 00:00 | Oppdatert: 02.11.2018 kl. 14:29

Forfatter: Morten Iversen
Cupidos medarbeider er begeistret. Han har testet penisringer både ved samleie og ved sprading på by‘n.
Stålringen er kongen! Den er lekker, dyr og gir en følelse av eksklusivitet og luksus. En riktig festet stålring er et stilig kroppsmykke, den går i ett med kroppen og sitter bom fast så lenge du har reisning. Den skyver dessuten ballene fram på en måte som både framhever dem og øker den opplevde lengde til penis betraktelig.

Jeg forsøkte å gå med den noen dager bare for sjekke feelinga, og ble positivt overrasket over effekten også i slapp tilstand. Det var akkurat som om tyngden gjorde meg kontinuerlig bevisst på det jeg har mellom beina - og tankene vandret til sex oftere enn vanlig.

(Til forfengelige sjeler der ute: Penis ble heller aldri helt slapp og den synlige bulen i buksa var der hele tiden. Enda bedre kom den fram de dagene underbuksa ble droppa.)

Et problem jeg opplevde var dog at den “lugget”, og det kan av den grunn være lurt å barbere eller trimme pungen hvis du har planer om å gå med ringen til daglig.

Det som stadig fascinerer meg mest er hvor mye større penis blir, først og fremst i omkrets, men den virker også lenger. Blodårene kommer bedre fram og hodet blir mer markert. Med økt volum får også selvtilliten en kraftig boost, noe som sjelden skader sexlivet. Penis blir langt mer følsom, enhver berøring mer intens, utholdenheten stiger og orgasmen blir lenger og heftigere.

Damer kjenner konturene av penis bedre inni seg og at balledaskene i “hundestillingen” var hardere og mer rytmiske. At pikken virket større skal heller ikke ha virket negativt inn på jentene jeg har snakka med.


 
Slik går du frem for å få ringen på plass:

1. Ta på ringen før du skal ha sex. Det er viktig at penis er helt slapp. En halvstiv en kan umuliggjøre hele prosjektet.

Få med deg hele prosedyren i Cupidos penisringskole!Kunsten å måle penis
Det er lett å måle feil. Skriv det gjerne på kontoen for subjektiv oppfattelse, den samme vi bruker når vi bedømmer egne barn og egen hjemmelaget vin.

Fra Cupidos arkiv:
Mannens seksualitet

Hva vet mannen om andre menns seksualitet - og om sin egen? Og hva vet egentlig kvinnen om den?Denne artikkelen var først publisert i bladet Cupido 9/2004.