Nytt nummer ute nå!
JNaja Penisring 50 mm | © Velv'or

Cupidos penisringskole

Publisert: 08.06.2017 kl. 00:00 | Oppdatert: 02.11.2018 kl. 16:36

Forfatter: Morten Iversen
Det kan være vanskelig å få penisringen på plass de første gangene. Her er Cupidos veiledning for nybegynnere.
Ved ereksjon hindrer penisringen blodet i å gå tilbake fra penis til kroppen. Slik holdes ereksjonen oppe, men samtidig kommer det heller ikke nytt blod eller oksygen til penis, og dersom den mangler oksygen for lenge, kan vevet bli skadet.

Hvis du ikke er unormalt utstyrt i den ene eller andre retningen, vil en penisring med en indre diameter på 4,5 cm passe godt. Det finnes imidlertid både større og mindre penisringer. Det finnes også ringer som kan åpnes og lukkes.

Er du usikker på størrelsen kan du ta et målebånd og måle omkretsen inne ved rota bak ballene når penis er stiv. Husk at ringen skal sitte tett og stramt, så om omkretsen er litt større enn diameteren på ringen så gjør ikke det noe - avhengig av hvor tett du liker det, selvfølgelig.


Slik går du frem for å få ringen på plass:

1. Ta på ringen før du skal ha sex. Det er viktig at penis er helt slapp. En halvstiv en kan umuliggjøre hele prosjektet.


2. Begynn med å trekke en hudfold fra pungen gjennom ringen, testikkel A vil da gli glatt etter. Hvis det ikke går av seg selv, så press forsiktig med en tommel fra baksiden.

3. Trekk deretter mest mulig av pungen gjennom ringen, jo mer hud du får gjennom, desto lettere vil det bli å få testikkel B gjennom nåløyet.

4. Press testikkel B forsiktig gjennom fra baksiden med to tomler, pass på at testikkel A blir værende i posisjon og ikke glir ut.

5. Ta et godt tak i ballene og trekk forsiktig utover, penis vil da bli dradd ned og inn. Fisk tak i forhuden og dra den ut inni ringen.

6. Ta et godt tak i penis med den ene hånden og i ringen med den andre og skyv/dra ringen lengst mulig ned på ”rota” – jo lenger ned desto strammere vil den sitte.

7. Klarer du å få ringen på plass på en annen måte er det helt OK. Alle som får den på har bestått eksamen.Større bule og kjønn i fokus
Penisringen kan også brukes for å presse utstyret frem og opp slik at det gir større bule i buksa. Den kan gi en god, strammende og pirrende følelse som kan sette kjønnet ditt mer i fokus og gi deg en ekstra erotisk stimulans.

La ikke ringen sitte på for lenge
Selv om penisringer pr. definisjon er ett av de mest naturlige, utprøvde og effektive sexhjelpemidlene, er det ikke dermed sagt at de er helt ufarlige. Det advares mot bruk av stramme penisringer som forlenger ereksjonen i mer enn en halv time av gangen, og det anbefales at du venter en time før du setter en stram ring på igjen.

Mer enn én mann har funnet seg selv hos doktoren med en stor, hard og smertefull ereksjon som ikke vil ned. Hvis sirkulasjonen blir for dårlig - over for lang tid - risikerer du å skade vevet i penis.

Et hett tips fra Henry Miller i denne sammenhengen er å ha et glass isvann lett tilgjengelig, hvis det begynner å brenne ubehagelig sterkt kan du bare dyppe stoltheten i isvannet. Hvis det mot formodning ikke funker bør du kjappest mulig komme deg til legevakta. Lykke til!

Advarsel ved ereksjonsproblemer
For menn med ereksjonsproblemer kan bruk av penisring utsette diagnostisering av eventuelle sykdommer som kan være årsak til problemet. Husk at et ereksjonsproblem kan være et signal om at det er noe annet som er galt i kroppen din. Snakk med legen!

Vær ekstra forsiktig med å bruke penisring samtidig med potenspiller!

 
LES OGSÅ:

Med penisring til sengs og på by'n
Cupidos medarbeider er begeistret. Han har testet penisringer både ved samleie og ved sprading på by‘n.


Hva skjer når ereksjonen går i vranglås?
Priapos, fruktbarhetsguden, representerte den generelle seksuelle lyst og naturens avlingskraft, men har også gitt navn til en skummel tilstand som i medisinen kalles priapisme.


OBS: Dersom man får priapisme, er viktig at det behandles så tidlig som mulig. Det er dessverre ikke alle leger som vet hvor viktig det er at behandlingen starter raskt etter at det har vært en konstant stiv og smertefull ereksjon som har vart i mer enn seks timer. Når det først har kommet så langt, er det ingen grunn til å vente for å se om det går over.


Kunsten å måle penis
Det er lett å måle feil. Skriv det gjerne på kontoen for subjektiv oppfattelse, den samme vi bruker når vi bedømmer egne barn og egen hjemmelaget vin.

Fra Cupidos arkiv:
Mannens seksualitet

Hva vet mannen om andre menns seksualitet - og om sin egen? Og hva vet egentlig kvinnen om den?