Nytt nummer ute nå!
0002v7u1-web-w | © Bulls

Vekt ned - penis opp

Publisert: 05.07.2014 kl. 00:00 | Oppdatert: 02.11.2018 kl. 14:35

I en studie der mer enn 100 overvektige menn med ereksjonssvikt deltok, fikk nesten en tredel ereksjonen tilbake etter en intensiv slankekur.
– Vekttap kan ha en positiv effekt på den seksuelle helsen til overvektige menn med ereksjonssvikt, sier doktor Christopher S. Saigal fra University of California i Los Angeles til nyhetsbyrået Reuters.
 
– Vekttap bør være et mål for alle overvektige pasienter fordi det kan forbedre problemer som høyt blodtrykk og kolesterolnivå, men pasientene ser ofte på disse faktorene som vage og lite konkrete, sier han.
 
Studien som er publisert i det amerikanske medisinske tidsskriftet JAMA følger 110 overvektige menn med ereksjonsproblemer i to år.
 
31 prosent fikk potensen tilbake
Halvparten av mennene ble tilfeldig valgt ut til å delta på en intensiv slankekur bestående av trening og et sunnere kosthold, og ble nøye fulgt opp. Den andre halvparten fikk råd om trening og kosthold, men ble ikke fulgt opp individuelt.
 
Ved slutten av studien hadde mennene i intensivgruppen gått kraftig ned i vekt, samtidig som de hadde forbedret blodtrykket og kolesterolet, og i tillegg fikk 17 menn (31 prosent) tilbake evnen til å ha sex.
 

Les også:
Hvorfor tjukke menn er sexy
Det er mye snakk om at menn liker både lubne og tjukke kvinner. Mye sjeldnere hører jeg om kvinner som tenner på store menn. Men vi finnes!

Erotisk overvekt
Både på nett og i klubber møtes folk for å mate sine fete sexpartnere. Et erotisk opprør mot slankehysteriet?


Hvordan daglige vaner
påvirker sexlivet ditt

At kosthold, mosjon, røyking og alkoholvaner påvirker sexlivet ditt er det lite tvil om.

Helsefordeler ved seksuell aktivitet
Cupidos liste over forskning som dokumenterer eller indikererer positive sammenhenger mellom seksualitet og helse.


Når skal penis til doktor?
Det kan være mange årsaker til at penis er i dårlig form. Lavt testosteronnivå kan være en av dem.


Fra Cupidos arkiv: Seksualitet
Som voksen i dag har du sannsynligvis fått mangelfull seksualundervisning. Uansett kan det vel være smart med litt påfyll.Denne artikkelen var først publisert i bladet Cupido 2/2005.