David Steinberg - Heated up and cooled down

Skrevet av: David Steinberg

Publisert:
Sist oppdatert:

Plutselig, uten ord, forsvant Michelle, og dukket ett øyeblikk etterpå opp igjen med en stor skål med is, som raskt utviklet seg fra å være en avkjølende tørsteslukker til å bli en sentral og herlig del av den gjenopplivede leken som fulgte.

Når ting ikke går helt etter planen, er det viktig å kunne tilpasse seg øyeblikkets virkelighet. Det er leksjonen jeg lærte under fotoseansen min med B.E. og Michelle, to kvinner som hadde sett noe av arbeidet mitt og var begeistret over å være de første lesbiske modellene mine.

Når jeg fotograferer bruker jeg to bevegelige stativer, hver med varme, halogenlamper - et oppsett som garantert gjør at temperaturen stiger i et rom, selv før seksuell lek begynner. På dagen for fotograferingen med B...

Du må være logget inn som VIP-medlem eller ha C+ tilgang for å kunne lese hele historien. Logg inn eller registrer deg som medlem.

Relaterte historier

Hvordan sende erotiske noveller/historier til Cupido?

Skriv for Cupido! Blir du inspirert av å lese erotiske tekster? Kjenner du hvordan lysten og lidenskapen strømmer på? Alle som vil kan sende inn sine erotiske fortellinger og fantasier til Cupido. Blir du publisert får du også honorar! Send ditt bidrag på denne siden: https://cupidoskjema.com/novelle/