Akt 2

Skrevet av: Aniara

Publisert:
Sist oppdatert:

Noen traff konturene hennes ganske bra, mens andre gjorde det vanskelig for henne å kjenne seg igjen. Hun var aktmodell.

Jeg ligger på en madrass bygget opp med puter under ryggen slik at brystpartiet kommer høyest og hodet hviler bakover, bena er spredt fra hverandre. Jeg har ligget med øynene lukket en stund og tenkt på blikket hans. At det var noe mer enn hva jeg er vant til. Jeg har en litt uvanlig jobb, men jeg liker den og tar den alvorlig. Noen treffer konturene av meg ganske bra, mens andre gjør det vanskelig å kjenne seg igjen. Som aktmodell arbeider jeg naken.

Denne dagen da jeg kom inn i atelieret på...

Du må være logget inn som VIP-medlem eller ha C+ tilgang for å kunne lese hele historien. Logg inn eller registrer deg som medlem.

Relaterte historier

Hvordan sende erotiske noveller/historier til Cupido?

Skriv for Cupido! Blir du inspirert av å lese erotiske tekster? Kjenner du hvordan lysten og lidenskapen strømmer på? Alle som vil kan sende inn sine erotiske fortellinger og fantasier til Cupido. Blir du publisert får du også honorar! Send ditt bidrag på denne siden: https://cupidoskjema.com/novelle/