Kom tilbake, daimon

Skrevet av: Tore Treskjegg

Publisert:
Sist oppdatert:

3. Premie Erotikk 2021: Prøvende lot jeg tungen finne pikken, den var varm, hard og myk på en gang, stål og silke. Jeg kjente det sitret i den, den skalv litt. En blodåre svulmet i skaftet. Banket svakt.

 

That shall end never that beganAll things endure because they are

Rommet lå i halvmørke, bare opplyst av de store stearinlysene som kastet sitt skjær på de mørkerøde veggene. To røkelseskar spredte mild duft. Det var behagelig varmt. Jeg trodde jeg kunne høre lav musikk som kom fra et sted utenfor.; Astor Piazzolla, Libertango. Innsmigrende og insisterende, sensuelt.

Han sto midt i rommet. Naken, høyreist og breibeint. Vakker, som en klassisk skulptur i marmor. Lysene som blafret i en usynl...

Du må være logget inn som VIP-medlem eller ha C+ tilgang for å kunne lese hele historien. Logg inn eller registrer deg som medlem.

Relaterte historier

Hvordan sende erotiske noveller/historier til Cupido?

Skriv for Cupido! Blir du inspirert av å lese erotiske tekster? Kjenner du hvordan lysten og lidenskapen strømmer på? Alle som vil kan sende inn sine erotiske fortellinger og fantasier til Cupido. Blir du publisert får du også honorar! Send ditt bidrag på denne siden: https://cupidoskjema.com/novelle/