Hvordan unngå kvinnelig ejakulasjon?

Publisert:
Sist oppdatert:

Nå blir jeg ofte spurt om hvordan kvinner kan slutte å sprute når de har sex med partneren sin, forteller orgasmeveteranen Betty Dodson.

«Bruken av en kraftig vibrator på eller nær klitoris kan føre til ejakulasjon. De fleste kvinner er enige i at «spruting» ikke er det samme som å ha orgasme, men at det likevel føles veldig godt – spesielt hvis sprutingen sammenfaller med orgasmen,» skriver den amerikanske orgasmeveteranen Betty Dodson på nettstedet bettydodsonandcarlinross.com.

Hun har siden 1996 besvart tusenvis av henvendelser fra sine lesere og fikk tidligere spørsmål fra både yngre og eldre kvinner om hun kunne lære dem å sprute.
 
Ikke noe sted fant jeg kunnskap som kunne hjelpe dem som var drittlei av å måtte vaske etterpå.

«Men nå i det siste er jeg blitt spurt om hvordan de kan slutte å sprute når de har sex med partneren sin. Jeg har søkt gjennom utallige nettsider som beskriver veien til kvinnelig ejakulasjon, men fant ingenting om hvordan sprutingen kan stoppes. I stedet ble jeg anbefalt å skaffe madrassbeskyttelser og å bruke flere håndklær. Ikke noe sted fant jeg kunnskap som kunne hjelpe dem som var drittlei av å måtte vaske etterpå.»

 
Les også:
Vær undrende og ydmyk!
- Jeg blir mer og mer overrasket over hvor store variasjoner det er i kvinners seksuelle behov, preferanser og orgasmeopplevelser, sier Betty Dodson til Cupido.

Kvinnelig ejakulasjon
Kvinnelig ejakulasjon er sprutende utløsninger som minner om dem menn får. Kvinnekroppen kan ejakulere fra over tretti små kanaler, og gjøre det gjentatte ganger under seksuell stimulering.


Fra Cupidos arkiv:
Kvinnens seksualitet

Hva vet kvinnen om andre kvinners seksualitet - og om sin egen? Og hva vet egentlig mannen om den?

Relaterte artikler