Mannen min vil die

Publisert:
Sist oppdatert:

Det er ingen tvil om at brystmelk er en nisjefetisj med flere tilhengere.

«Dette er den skjulte sugingen vi ikke visste så mye om,» skriver Charlotte Alter på time.com, som med New York Times som kilde kan bekrefte at Google-søk på «my husband wants me to breastfeed him» får flere treff enn søkene «my husband wants to separate» og «my husband wants a baby» til sammen!

Så er dette virkelig en greie?

«Så absolutt,» sier dr. Wendy Walsh, som er relasjonsekspert og selverklært «meieridronning» etter å ha ammet alle de tre barna sine til de var tre år gamle. «Alle ammende mødre jeg noen gang har snakket med har fortalt at mannen gjerne ville smake også,» sier hun og legger til at faren til barna hennes også ba om å få die av og til.

Ingen tvil om at brystmelk er en nisjefetisj med flere tilhengere. I Japan er det en hel bar dedikert til menn som kan velge mellom å kjøpe brystmelkshot-er i glass eller å få en sug rett fra brystvorten.


 
Les også:
Melkesprut ved seksuell lyst
Selv unge kvinner som aldri har født, kan oppleve å sprute noen melkedråper under sterk seksuell opphisselse og ivrig brystvortestimulering. Dette kalles «jomfrumelk».
 

Fra Cupidos arkiv:
Seksuelle variasjoner

Til inspirasjon for deg som vil studere menyen for alt annet enn vaniljesex og vaniljeforhold.

Relaterte artikler