orgasmepilotene
orgasmepilotene |
| © Bulls (C)

Orgasmepilotene testet: Stronic Eins

Skrevet av: Orgasmepilotene

Publisert:
Sist oppdatert:

Stronic Eins gjør hele jobben for meg - uten at jeg trenger å føre den inn og ut selv.

Testet av: Kleopatra

Stronic Eins er en deilig nyhet for alle som liker leketøy. I stedet for vibrasjoner er det hele 10 forskjellige pulseringer som gir en følelse av inn-ut bevegelse. Ikke ulikt følelsen vi kvinner har under et samleie. 
 
Stronic Eins er ganske tung.  Men den holder seg fint på plass allikevel. Jeg  tar den inn i meg, kniper igjen beina og ligger og nyter å bli "tatt". Uten at jeg  trenger å føre den inn og ut selv.

Stronic Eins gjør hele jobben for meg. Perfekt for oss som sliter med vondt i armene.  Og perfekt for de som ikke ønsker å "jobbe" så mye mens de leker seg. I tillegg så reagerer skjedemusklene  mine med å knipe om pulsatoren. Så sammen med nytelsen får  jeg en treningsøkt med på kjøpet hver gang jeg bruker den.
 
Jeg kommer sjeldent i mål når jeg ikke har klitorisstimulans. Så jeg bruker SinFive Sue i tillegg.  Blandingen av de dumpe støtene til Stronic Eins og den pirrende vibreringen til Sue vil være nok for de fleste til å fly høyt og deilig. Det er mer enn nok for meg i hvert fall. Hver gang jeg leker med disse to lekene har jeg en sikker vinner.

Har du en partner vil tungen hans i tillegg til Stronic Eins være en deilig kombinasjon. 
 
Cupido har virkelig fått seg en godbit i Stronic Eins. På en skala fra 1 til 10 får den 10 av meg. 

Relaterte artikler