En fornøyd Fun Factory-gründer Dirk Bauer med Stronic Eins høyt hevet til venstre på bildet. | © Terje Gammelsrud

Ny generasjon sexutstyr med pulserende teknologi

Skrevet av: Terje Gammelsrud

Publisert:
Sist oppdatert:

Den viktigste nyheten på sexutstyrsfronten er en "pulsator" som byr på en helt ny form for seksuell stimulering.

"Stronic Eins" var den viktigste nyheten og den største overraskelsen som ble presentert på fagmessen for sexutstyr i Hannover.

Stronic Eins representerer en ny generasjon sexutstyr som til forveksling ser ut som en vibrator. Men med ny innovativ teknologi er vibrasjonene erstattet med pulserende bevegelser som skaper kraftige bølger som sprer seg gjennom kjønnsområdene.

Det var en fornøyd Fun Factory-gründer, Dirk Bauer, som  presenterte nyheten som en av de viktigste fra Fun Factory siden de stod i bresjen for kvalitetsteknologien og det nye designet som hadde sitt store gjennombrudd for ti år siden.
 
Ikke ulikt det kvinnen kan oppleve ved vaginalt samleie
Den nye motoren til Stronic Eins er utviklet slik at et tungt metallegeme som støtes gjennom et trangt hulrom, byr på en helt ny form for stimulering, ikke ulikt det kvinnen kan oppleve ved et vaginalt samleie.

De kraftigste bølgene oppstår når Stronic Eins kjøres på de laveste av de valgfrie frekvensene.
 
Mer et spørsmål om kraft enn hastighet
– Stronic Eins er den perfekte gledesspreder for sofistikerte feinschmeckere som mener seksuell nytelse mer er et spørsmål om kraft enn hastighet, hevder Dirk Bauer som presenterer nyheten som en "pulsator".


– Stronic Eins gjør hele jobben for meg! Skriver Cupidos orgasmepilot Kleopatra, etter å ha testet den nye pulsatoren.

Relaterte artikler