En drøm som ble virkelig

Skrevet av: Terje Gammelsrud

Publisert:
Sist oppdatert:

– Viva la Vulva! Viva Norway! Sier en begeistret Betty Dodson på telefon fra New York. – Det er som en drøm som blir til virkelighet. Jeg trodde ikke NRK ville tørre å vise nærbilder av en kvinnes vulva med alle sine herligheter.

Helt siden 1990 har TV-stasjoner i USA og Europa ønsket å filme både fra Betty Dodsons Bodysex-grupper og fra de mange privattimer i orgasmetrening hun har hatt med kvinnelige klienter.

Men aldri har filmingen av hennes svært så detaljerte seksualundervisning kommet lenger enn til klippebordene.
 
Linselus skjulte kvinnens kjønn
En reportasje som til slutt ble vist i den populære Real Sex-serien til amerikanske Time Warners HBO, viste ikke annet enn en gruppe kvinner som kledde av seg.
 
I den engelske TV-serien ”Masturbation for Girls” på Channel 4, trakk kameramannen seg tilbake og sørget for at tilstrekkelig med linselus skjulte hva som egentlig burde være filmet.
 
History Channel filmet henne også, men resultatet så aldri dagens lys. Selv da Betty Dodson var gjest i et populært nederlandsk søndags-talk-show, måtte produsenten sørge for å fjerne alle spor av kjønn før en sekvens fra Bettys bodysex-grupper kunne vises.

Trussel mot Etablissementet
– Det virker som om veiledning av kvinner som ønsker å få orgasmer, eller som vil forbedre sine orgasmer, oppleves som en trussel mot Etablissementet, sier Betty Dodson til Cupido.
 
– Faktisk har jeg ikke fått vist noe vesentlig om kvinners orgasme i en eneste landsdekkende TV-kanal, og jeg hadde mine sterke tvil også i sommer da NRK inviterte meg til å bli med i Trekant. Jeg trodde rett og slett at produsenten ville få kalde føtter, eller at NRK-ledelsen ville si ”nei” før innslaget gikk på lufta.
 
– Når jeg nå har fått bekreftet at Trekant-produsenten holder sitt ord og viser nærbilder av en kvinnes vulva med alle sine herligheter - over hele skjermen - er det som en drøm som blir til virkelighet. Endelig er det der, alt jeg har prestert i mine ”Sex Coaching hands-on sessions” siden 1990, i levende bilder med farger og detaljer - på TV. Viva la Vulva! Viva Norway! Sier en begeistret Betty Dodson på telefon fra New York.
 
Viktig for meg å takke NRK
– Det er viktig for meg å takke Trekant-produsenten Åslaug Sem for hennes mot, den unge programlederen, Johanna, for hennes sporty nysgjerrighet og lærevillighet, og min business-partner Carlin Ross som på sparket så fryktløst kledde av seg og stilte opp som modell. Og glem ikke å nevne dere selv, Cupido! Det hadde ikke blitt noe av dette hvis ikke Cupido så varmt hadde overtalt meg til å reise til Oslo.
 
Og helt til slutt vil Betty Dodson takke seg selv: – Ja, jeg takker også meg selv for at jeg i alle disse årene har vært sta nok og mot alle odds har klart å formidle den gode nyheten om at alle kvinner fortjener å kunne nyte orgasmer, først med seg selv, og deretter med sin partner.


Innslaget med Betty Dodson ble vist i Trekant på NRK3 onsdag 16. november 2011.

Se filmer fra Betty Dodsons orgasmekurs i Cupido Film!

Relaterte artikler