Hva er Cupido Club

Publisert: | Sist oppdatert:

I Cupido Club kan du møte tusener av kvinner, menn og par - med de samme behov og lengsler som deg selv! På nett siden 1998.

Hva er Cupido Club og hvordan det begynte?

 

Bli medlem i Cupido Club nå!
 • Cupido var tidlig på nett der communityløsningen Cupido Club ble svært populær.

  Leo Burnett Interaktiv lagde den første nettløsningen for Cupido i 1998. Det var et gratistilbud med Cupido Café og Cupido Club.

  Cupido Club var allerede fra 1985 et papirbasert kontaktsted for bladet Cupidos lesere, men med mulighetene for interaktiviteter på nettet utviklet klubben seg meget raskt til en meget populær samhandlings- og dating-tjeneste.

  Det var med stor spenning Cupdo.no lanserte betaling for medlemskap i 2005 og dermed var blant pionerene som testet betalingsløsninger på nett som ikke omfattet salg av fysiske produkter. 

   

  Klikk til Cupido Club

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

                                                                                                                                          
 • I Cupido Club kan du møte tusener av kvinner, menn og par - med de samme behov og lengsler som deg selv!

  Om du er singel eller lever i parforhold, kan du i Cupido Club møte tusener av norske kvinner, menn og par i samme situasjon og med de samme behov for lidenskap og kjærlighet, vennskap og nærhet som deg selv.
   
  Flørt, dating, kjærlighet og erotisk spenning
  Cupido Club er et helnorsk nettsted med gode tradisjoner for flørt, dating og erotisk spenning - og ikke sjelden ender det med vennskap, eller forelskelse og kjærlighet. På nett siden 1998.
   
  Anonymitet og trygghet
  I Cupido Club kan du være anonym i trygge omgivelser. Regler for takt og tone er utviklet i samarbeid med medlemmene som aktivt er med på å verne om miljøet.

  Alltid oppdatert
  I Cupido Club bare medlemmer som har vært aktive i siste år er vist på søkliste.

  Bli medlem i Cupido Club nå!