Nytt nummer ute nå!
Ukens erotikk - Vær så god; her er en smakebit fra vårt innholdsrike arkiv med tusenvis av erotiske noveller. | © NTB/Scanpix

Politikølla

Publisert: 25.10.2018 kl. 00:00 | Oppdatert: 01.11.2018 kl. 17:26

Forfatter: Anja Nesgaard Dahl
«Småprovoserende og deilig, som du alltid har vært,» sier han tett inntil øret mitt før han skyver meg et par skritt bakover så jeg blir stående med ryggen mot veggen.
"Ukens erotikk" byr på en gratis smugtitt inn i vårt arkiv med tusenvis av erotiske noveller sendt inn av våre lesere siden 1984. Dette er vinner-novellen fra 2017.

Det er ganske stille i gatene da jeg går hjem gjennom byen. Hestehalen sender små, dansende sygger rundt på fortauet for hvert skritt jeg tar. Jeg skyver hørepluggene i ørene og «We don’t talk anymore» fyller hodet mitt. Det har bare vært en hyggekveld med jentene, litt vin og småsladder om hva vi har drevet med siden sist, hvem som dater hvem og mer i samme gate. Det begynner å bli kaldt, og jeg legger armene tettere i kors foran meg for å holde varmen bedre.

Det er heldigvis ikke så langt hjem. Ved inngangen til byparken stopper jeg et øyeblikk, legger hånden på håndtaket i den store smijernsporten, titter ned langs gaten og inn i parken, før jeg til slutt lar blikket hvile på de små ballerinaskoene mine. Føttene har ikke lyst til å gå lengre enn høyst nødvendig i de skoene. Hvis jeg krysser gjennom parken kan jeg spare minst ti minutter, men belysningen er elendig, og egentlig synes jeg det er ganske skummelt å gå der når det er mørkt.

Jeg ser meg rundt, sukker og åpner porten. «Kom igjen, nå, fem minutter gjennom parken, og så er du hjemme i varmen igjen,» maner jeg meg selv. Ballerinaskoene tripper inn på det halvmørke stisystemet.
I pausen mellom sangene hører jeg hvordan min egen pust suser inne i hodet. Jeg tar meg i å titte meg over skulderen et par ganger. «Slapp av, Lotte. Trekk pusten dypt!» Jeg prøver å berolige meg selv. Skrur opp musikken og begynner å nynne på «I wanna chain you up, I wanna tie you down, I’m just a sucker for pain …» De bekymrede tankene forsvinner inn i musikken, og pulsen faller ned igjen. 

Idet jeg har passert en lyktestolpe og skyggen min faller foran meg, ser jeg plutselig at jeg ikke er den eneste som kaster skygge. I samme sekund kjenner jeg en hånd rundt hestehalen min, og jeg blir trukket litt bakover. Hjertet mitt hopper over et slag, og det jeg snur meg for å kline til vedkommende i selvforsvar, fanger vedkommende hånden som er hevet til slag. Det er som om alt foregår i sakte film. Jeg blir stående ansikt til ansikt med forfølgeren, og en velkjent stemme snakker til meg. «Så det er du som er ute og går, Lotte!» Panikken slipper, pulsen faller og jeg smiler.

Det er Harald, min gamle skolekamerat og aller første kjæreste. Han står i politiuniform sammen med en annen betjent jeg kjenner. «Faen ta, Harald, du holdt på å gi meg hjerteinfarkt! Men hallo, se på deg i uniform! Jeg trodde du fortsatt arbeidet i storbyen?» Jeg måler ham med blikket. Harald har alltid vært en flott fyr, ivrig friluftsmenneske, fjellklatrer og den slags, så uniformen sitter pent på de brede skuldrene. «Jeg ble overflyttet for en måneds tid siden. Mats og jeg har tatt en tur rundt i parken for å ta en titt. Det har jo, som du sikkert vet, vært noen episoder her i det siste,» varer Harald. «Mats og jeg kan vel følge deg gjennom parken, sånn for sikkerhets skyld. Patruljebilen står på den andre siden,» fortsetter han.

Vi fortsetter småsnakkende gjennom parken og kommer raskt ut på den andre siden. Harald åpner bildøren og spør om jeg har langt hjem. Jeg rister på hodet. «Nei, faktisk bor jeg rett der borte,» sier jeg og peker mot et rødt bygg rundt 50 meter unna. Harald snur seg mot Mats. «Kan ikke du starte bilen, så følger jeg Lotte helt hjem?» sier han, og Mats nikker.

I tredje etasje setter jeg nøkkelen i døren og låsen som glir opp runger i den stille oppgangen. Jeg skyver opp døren. «Har du fri nå? Kan du bli med inn for å se leiligheten min, eller må du ned til Mats igjen?» Harald går inn i entreen. «Jeg vil gjerne se mer,» sier han og smiler. Vi kaster skoene og går inn. Jeg viser rundt i den lille leiligheten min, og kjemien mellom oss kvikner til igjen, akkurat sånn den var i gamle dager. Det spraker i radioen. «Eh, er du der?» Det er Mats’ stemme som trenger inn i leiligheten. Harald trykker på radiokommunikasjonen og svarer. «Ja, ja. Eh, kan ikke du avslutte vakten for oss, så kommer jeg innom stasjonen etterpå?» Et kort «Mottatt», og så helt stille.  
Harald kaster jakken over en stol og går etter meg rundt i leiligheten. Den blå uniformskjorten sitter litt stramt over den markerte brystkassen hans, og jeg prøver etter beste evne å ikke stirre for mye. 

Han klapser meg på rumpa. «Si meg, er ikke det et litt vel vågalt skjørt å gå gjennom parken i, spesielt etter det som nettopp skjedde der?» Jeg snur meg. «Så betjenten er bekymret for hvor jeg går?» sier jeg og smiler utfordrende. «Jeg har jo faktisk strømpebukser på,» sier jeg og prikker et par fingre mot brystkassen hans. Hmmm, den føles like fast som den ser ut. «Du er visst en anelse for frekk i tonen, unge dame,» sier han og trekker meg inntil seg. «Småprovoserende og deilig, som du alltid har vært,» sier han tett inntil øret mitt før han skyver meg et par skritt bakover så jeg blir stående med ryggen mot veggen. Situasjonen setter i gang gamle tanker. Harald har alltid vært en kar for de kjappe initiativene i småfrekke situasjoner. 

Han står rett foran meg, ansikt til ansikt og leppene våre kun noen få centimetere fra hverandre, legger en hånd mot nakken min og lar leppene sine berøre meg helt forsiktig. Ser meg i øynene en ekstra gang før han lukker dem og kysser meg. Et deilig, lidenskapelig kyss. Så slipper leppene hans taket i mine. «Så du mener nylonstrømpene ville hjulpet deg?» sier han mens hånden hans glir opp langs låret mitt. Før jeg rekker å svare har han revet hull i skrittet på den tynne strømpebuksen min. Jeg gisper. «Hallo? Hva driver du med?» spør jeg med et smil på de nykyssede leppene. «Jeg viser deg bare hvordan det går for overmodige jenter når de ikke passer seg,» sier han med hånden presset mot trusene mine.

«En frekk betjent som utnytter sin makt og fysiske overlegenhet overfor en uskyldig jente! Dette står vel ikke oppført under god oppførsel i politiskoleboken,» sier jeg og lar tungen gli fuktende over leppene. Han gjør meg uendelig kåt, og hvis han begynner å bevege fingrene, kommer han til å oppdage hvor våt han gjør meg. 

«Det er så mye som ikke står i skolebøkene. Du får heller protestere hvis jeg går over streken,» sier han og kysser meg igjen. Mens vi kysser, leker fingrene hans i sirkler mot trusestoffet, og kåtheten min vokser. Enda en gang slipper leppene hans mine, og han hvisker med lav, dyp stemme mot øret mitt: «Du glemte å vise meg soverommet ditt.» 
Jeg tar hånden hans og trekker ham med meg til soverommet, og idet vi går inn ser han sengen. «Neimen, se! Den gamle, snirklete jernsengen du alltid har drømt om!» «Ja, den har jeg fått spesialtegnet og laget til meg,» sier jeg mens jeg lar en finger gli over de svungne ornamentene i fotgjerdet. 

Harald trekker av meg blusen, og BH-en følger raskt etter. Sultent beundrer han puppene mine, før hendene finner veien til dem. Han koser og masserer dem, slikker dem og kysser seg et spor nedover maven min. Han sitter på kne og trekker både skjørt, truser og istykkerrevne nylonstrømper av i én bevegelse. Han ser opp på meg. «Du ser så deilig ut!» utbryter han.

Hånden hans glir opp langs innsiden av låret mitt og sender små, forventningsfulle bobler rundt o kroppen min. Med tommelen masserer han vekselvis inngangen til kjønnet mitt og klitorisen, før han lar en finger gli langsomt inn i meg. Jeg sukker, samtidig som jeg kjenner at tungen hans også kaster seg inn i leken. Han slikker og suger på klitten min mens to fingre masserer meg fra innsiden. Kroppen skjelver av lyst og sukkene mine går over til dype stønn. «Åh, du blir så raskt våt. Vet du egentlig hvor deilig det er at du blir så fort kåt? Jeg vil spise deg, smake saftene dine …» Harald elsker smaken av fitte, og stemmen avslører hvor kåt han er.

Bena mine blir helt gummimyke av å kjenne hvordan fingrene hans støter ut og inn i meg, kjenne hvordan de masserer de helt riktige stedene mens munnen hans dekker kjønnet mitt. Jeg støtter meg mot skuldrene hans og lar ham merke at han får meg til å skjelve.

Forsiktig avslutter han, trekker fingrene sakte ut av meg og reiser seg opp. Jeg drar ham ned til meg i et tungt kyss, smaker min egen kåthet på leppene og tungen hans. Den friske, litt salte smaken av egne safter på tungen hans gir meg lyst på mer, mer av ham, mer kåthet, mer sex. Febrilsk begynner jeg å knappe opp uniformskjorten hans, og de aller fleste knappene er heldigvis samarbeidsvillige mot de skjelvende fingrene mine. Idet hendene kommer ned til bukselinningen, stopper han meg. «Nå, nå, unge dame. Ikke så ivrig. Det er jeg som bestemmer farten,» sier han og tar tak rundt håndleddene mine. «Vær så snill, la meg få pakke deg ut. Det er tross alt din skyld at jeg er så kåt,» tigger jeg. Han smiler og rister på hodet mens han skyver meg et par skritt bakover til jeg treffer siden av sengen. Uten å si mer legger han med bakover på sengen, setter seg skrevs over meg og trekker begge hendene over hodet mitt. Han holder dem fast med den ene hånden mens den andre hekter løs håndjernene fra uniformsbeltet. «Vi får vel teste hva denne sengen tåler,» sier han lar håndjernene dingle på pekefingeren. Jeg biter meg i leppen. «Nå er du slem,» sier munnen min, men øynene roper «Ta meg!!!» 

På et blunk er jeg festet til hodegjerdet. Han bøyer seg ned og kysser meg lett på munnen. Så lar han munnen lete seg nedover halsen, brystene, magen og helt ned til venusberget. Han reiser seg fra sengen og kaster skjorten og buksene over fotgjerdet. Naken og vakker står han foran meg, med markerte armer, bred brystkasse og en pikk som strutter rett ut i luften. Han finner nylonstrømpene på gulvet og binder en valnøttstor knute omtrent der knærne var. Jeg ser undrende på ham. «Det er på tide å få skikk på den bråkjekke jenta,» sier ham som svar på det uuttalte spørsmålet. Så setter han seg igjen skrevs over meg. Det stive lemmet ligger mellom puppene mine mens han knyter nylonstrømpen rundt hodet mitt så knuten ligger som en gag i munnen min. «Sånn. Nå klarer du i hvert fall ikke å bråke så mye,» sier han. Jeg prøver å stamme frem et «du er slem, Harald!», men det ender opp som gryntelyder. Han smiler bare og strekker en hånd bak seg for å leke med klitten. Det er fantastisk. Han vet nøyaktig hvordan den skal lekes med, uten at det blir for mye. Jeg stønner og vrir meg under vekten hans, og det lyser ut av øynene hans at han nyter å ha kontroll over kåtheten min. 

Han lar den våte fitta hvile og fjerner gagen fra munnen min. «Du er jo dritkåt, din tøs. Det er tydelig at du ikke klarer å tie stile. Kanskje jeg skal stoppe munnen på deg på annet vis? Vil du smake pikk?» Jeg nikker ivrig. Han reiser seg opp på kne, så pikken når frem til munnen min, og jeg tar imot, nyter følelsen av pikken i munnen, det fyldige hodet som glir inn og ut mellom leppene mine. Han tar tak rundt nakken min og holder hodet mitt oppe mens han munnknuller meg. «Åh, ja, baby, sug pikken min!» Jeg suger og slikker pikken hans som best jeg har lært, og nyter å se hvordan kåtheten hans vokser. Håndjernene rasler mot jernet i hodegjerdet når jeg spenner kroppen for å få pikken hans helt ned i halsen. Kjenner hvordan han – om mulig – blir enda større i munnen min. «Fuck, det er godt. Jeg har så lyst til å knulle den våte fitta di, la deg kjenne den harde pikken min.» Kåtheten i stemmen hans får hele meg til å brenne etter å kjenne ham. Han presser pikken langt inn i munnen min. Det går greit, for brekningsrefleksen min arbeider ikke mot noe så godt. Jeg bare nyter følelsen av at han fyller munnen min. Han stønner igjen og igjen og med de bedende ordene «Åh, ha, det er så deilig når du sluker hele pikken, kom igjen, ta den inn til roten igjen!» sluker jeg nok en gang pikken til han brått trekker den ut og snur meg i sengen.

Jeg blir liggende på kne med hodet hvilende mot madrassen. Med hendene holder jeg meg fast i jerngitteret håndjernene er festet i, for jeg vet at jeg er nødt til å holde imot det som snart kommer. Harald sprer bena mine, og jeg kan kjenne det stive lemmet lete seg frem. Jeg holder pusten og venter på at den stive pælen skal presse seg inn i den våte fitta, men i stedet hyler jeg høyt da jeg hånden hans klasker hardt ned på den høyre rumpeballen min. Igjen treffer hånden hans rumpa mi, og jeg hyler igjen. «Ops, jeg har visst glemt noe,» sier han, flytter seg og plasserer igjen strømpebuksegagen i munnen min. «Det var bedre,» sier han mens hånden kjærtegner ryggen min og fortsetter ned over rumpa. Han står på siden av meg, og jeg kjenner igjen slagene mot rumpa. Slag som treffer ballene midt på, så lillefingeren hans så vidt rekker frem til kjønnsleppene. Den søte, lett brennende smerten i rumpen, de små slagene mot leppene og de kjærlige berøringene innimellom får det til svimle for meg.

Jeg er beruset av kåthet på en måte jeg aldri har prøvd før, klamrer meg til sengen, strutter med rumpa av ren, uforfalsket lyst. Igjen står Harald bak meg. Kysser og slikker på de brennende rumpeballene mine. Suger på kjønnsleppene og pirrer klitoris. Lar tungen leke i sirkler rundt rumpa og så tilbake igjen. Det sitrer og kiler i hver eneste bortgjemte krok i kroppen min. Jeg ligger åpen og mottakelig, styrt av ham. Han kan gjøre akkurat hva han vil med meg. I tankene tigger jeg etter pikken hans, etter å kjenne manndommen hans penetrere den kåte kroppen min, få ham til å forløse den intense spenningen. I stedet kjenner jeg noe kjølig mot innsiden av låret. Noe hardt. Han lar det leke opp og ned langs låret, gli helt opp mellom kjønnsleppene mine. Jeg vrir meg av nysgjerrighet, prøver å se hva han driver med, og kjenner suget i magen da jeg ser at han holder politikølla i hånden. Har han tenkt til å knulle meg med den?! Tankene suser rundt i hodet på meg mens staven kjøres frem og tilbake mellom kjønnsleppene, fuktes før den presses helt frem og treffer klitoris. Igjen kjenner jeg tungen hans mot rumpehullet mitt. Rundt og rundt i ring mens politikølla blir trukket helt tilbake. Nå snur han kølla, så tuppen peker rett mot åpningen min. Det føles så uendelig frekt. Den harde, litt kjølige følelsen da han presser inn kølla. Jeg sukker og stønner så mye som jeg nå klarer med nylongagen i munne. Han presser den bare bittelitt inn, så ut igjen. Om og om igjen pirrer han fitte med bare noen forsiktige smakebiter av kølla. Så fester han grep om den, litt innpå, for å begrense den til lengden på en vanlig pikk, før han presser den jevnt og forsiktig til bunns. Jeg kjenner hånden hans mot kjønnet mitt når han presser den helt inn. Så begynner han å knulle meg med politikølla. Først stille og rolig, så raskere og raskere. Den pumper løs i meg, driver meg mot orgasmen, den knyttede hånden om kølla treffer leppene og klitten hvor hvert eneste støt, og de små krampetrekningene avslører at jeg er tett på målet. 

Da senker han tempoet og trekker ut kølla, kjærtegner rumpa mi og lar fingrene forsiktig gli over både klitoris og kjønnslepper. Fingrene hans blir innsauset i de kåte saftene mine. Igjen får jeg faste slag mot rumpa. Den søte, sviende fornemmelsen når slaget lander, forplanter seg utover i kroppen som et berusende begjær. Slagene avløses av kyss. Kyss som vandrer fra rumpa, opp over ryggen og helt opp til nakken. Han fjerner gagen min og snur meg over på rygg. «Du er så vakker når du er kåt,» hvisker han i øret mitt og kysser meg sultent og begjærlig. Tungen vandrer nedover, leker med brystene mine, suger og slikker så vortene strutter. 

Han setter seg mellom bena mine. Sprer dem og presser dem lett bakover. Styrer pikken mot åpningen og lar pikkhodet gli innenfor. Jeg sukker «Mmm, mer!» tigger jeg. Han presser pikken helt til bunns. «Sånn?» spør han ertene. «Åh, ja, knull meg,» ber jeg. Han lar pikken kjøre inn og ut i den kåte fitta. Stønnende og full av begjær knuller han meg. Jeg tar imot, sitrer og stønner for hvert eneste støt. Små krampetrekninger pulserer rundt pikken han. «Ja, baby, kom for meg,» stønner han. Mens han støter med pikken, leker tommelen med klitten. Jeg holder pusten de siste sekundene før orgasmen kommer rullende som en tsunami gjennom kroppen min. Jeg stønner, skjelver og hele kroppen trekker seg sammen i små kramper før jeg igjen faller til ro.

Han trekker ut pikken og låser opp håndjernene, så jeg kan suge pikken hans sånn jeg kan best. Jeg setter meg mellom bena hans, legger leppene rundt pikkhodet og lar tungen leke, før jeg i rytmisk tempo begynner å suge pikken. Nyter å kjenne hvordan han fyller munnen min nok en gang. Nyter å ha hendene fri til å kjærtegne ballene hans. Han stønner, knuger lakenet mellom fingrene. «Åh, ja, baby, jeg kommer snart!» Jeg vet hvordan jeg vil avslutte ham, tenker jeg og tar ham nok en gang helt til roten. Et siste, langtrukkent stønn, og så kjenner jeg hvordan den varme sæden fyller munnen min. Trekker meg litt tilbake, så jeg bare har hodet i munnen og holder et lett sug til det ikke kommer mer sæd. Så svelger jeg og suger ham helt ren.  

Slappe ligger vi ved siden av hverandre på sengen, ser hverandre i øynene en stund uten å si noe. 
«Du er så utrolig lekker,» sier han og skyver vekk noen hår fra pannen min. «I like måte,» sier jeg og smiler. «Kanskje vi bør møtes litt oftere nå som du har flyttet tilbake til byen igjen? Ja, hvis du altså ikke er sammen med noen andre? Det var visst et spørsmål jeg hoppet elegant over tidligere – det var noe annet jeg var mer opptatt av!» sier han forlegent. 

«Det høres ut som en god idé,» sier jeg og kysser ham på nesen. «Kanskje jeg også får muligheten til å møte den Harald som ikke er i uniform?» flirer jeg. 
Han ruller over meg og kiler meg. «Er du i ferd med å bli frekk igjen?» spør han med glimt i øynene. «Det var muligens ikke den helt reglementerte bruken av politikølla, men det burde være oppført bakerst i brukerhåndboken som en av de små bonusene med jobben …»

LESE MER? Det er også lagt ut nye tekster på Erotikk

Inspirert? Lyst til å skrive selv? Send inn din tekst på denne linken