Nytt nummer ute nå!
Sex via nettet - I løpet av høsten blir en ny "runkeopplevelse" bli lansert av selskapet bak "Fleshlight"-produktene. Her viser to representanter fra selskapet "runkeboksen" der du monterer Fleshlight-modellen du selv ønsker, samt en ny "runkehylse" der man selv må stå for jobben. | © Tore Aasheim

Fleshlight-sex via internett

Publisert: 10.10.2018 kl. 08:51 | Oppdatert: 01.11.2018 kl. 17:26

Forfatter: Tore Aasheim
Et nytt produkt fra selskapet bak masturbatoren Fleshlight gjør at hundrevis av menn kan ha sex via internett med en og samme dame.
"Runkelykta" Fleshlight, den store lommelykta med silikonfyll formet som en vagina eller et rumpehull, finnes i et utall av varianter. Nå kommer den interaktive Fleshlighten med en egen app som gjør at du kan ha sex med en dame via internett.
 

"Levende" Fleshlight


I løpet av høsten lanseres en anretning som gjør at du kan montere din favoritt-Fleshlight på en maskin som gjør at den beveger seg fram og tilbake i den farten og med den styrken du selv ønsker. Cupido fikk presentert produktet på utstillingen til Fleshlight under årets EroFame i Hannover, og vi ble imponert.

Selve apparatet var relativt lydløst, og man stiller inn hastighet og styrke ved å stryke en finger fram og tilbake på henholdsvis høyre og venstre side av beholderen der hvor du setter inn din favoritt Fleshlight.
 

Kan kobles opp via internett


Senere fikk vi vite at apparatet vil kunne bli koblet opp mot en app som man kan laste ned via GooglePlay eller AppStore. Denne appen kobles så opp mot et studio der dama, eventuelt mannen, som har stått modell for Fleshlight'en, kjører et live-show for de som kobler seg på via sin telefon.

Ikke bare kan de som kobler seg på se vedkommende gjennomføre live-showet på en dildo, man kan også føle bevegelsene som personen utfører under showet via Fleshlight-modellen som man eventuelt trer ned over penis.

Dersom modellen gjør raske bevegelser vil Fleshlight-maskinen kopiere bevegelsene, støter vedkommene hardt ned på dildoen vil det samme følelsen overføres på penisen inne i Fleshlight-modellen.

Med andre ord; en pornomodell vil dermed kunne ha sex med hundrevis, kanskje tusenvis av menn over hele kloden fra et studio i for eksempel Spania der Fleshlight-selskapet har hovedkontor.

Et interessant spørsmål kan komme til å bli om det å kjøpe appen og tilgangen til live-showet faktisk er å betrakte som et sex-kjøp? 

 


Relaterte produkter