Nytt nummer ute nå!
Ukens erotikk - Vær så god; her er en smakebit fra vårt innholdsrike arkiv med tusenvis av erotiske noveller. | © NTB/Scanpix

På hockeykamp for første gang

Publisert: 10.08.2018 kl. 11:02 | Oppdatert: 01.11.2018 kl. 17:30

Forfatter: A. Safoa
​Umiddelbart blir han våt på fingrene, og han kan la hele hånden skli fremover i en deilig bløt bevegelse.
"Ukens erotikk" byr på en gratis smugtitt inn i vårt arkiv med tusenvis av erotiske noveller sendt inn av våre lesere siden 1984.

Det er en storkamp på stadion og de har en avtale om at hun skal bli med på hockeykampen i kveld. Denne kampen avgjør om de blir i toppligaen eller rykker ned. Billettene har han hatt i flere måneder allerede.

-Hva skal jeg ha på meg da? Han snur seg rundt, og aldri har det spørsmålet gjort ham så lykkelig. Foran ham står hun, kliss naken og med armene fulle av hockeyjersyene hans. Han griper den som har størst betydning, og han er nesten hes når han sier
–Den, den betyr lykke for laget.

Hun legger de andre fra seg på kjøkkenbenken og trer den over hodet. Ett øyeblikk forsvinner hun i alt tøyet, men hun ser nydelig ut når den sklir lett ned fra skuldrene hennes og former seg rundt brystene hennes perfekt. Skjorta er alt for lang og strekker seg langt nedover lårene hennes og han har aldri sett ett mer rørendes syn. Fra haugen på bordet fisker hun frem en hårbørste og ett belte. På under ett minutt er håret dratt tilbake i en enkel hestehale og midjen hennes ser smal ut igjen. Med glede registrerer han at hun også har tatt av seg all sminken bortsett fra litt maskara. Han har bedt henne om det flere ganger, men hun sier alltid at det føles ubehagelig ut når de er ute. Nå ser han henne som den kvinnen han forelsket seg i, og hun har aldri vært vakrere.

-Bare en ting til før vi må dra, sier hun, men akkurat nå tenker han ikke på klokka ett sekund. For ut av haugen med tøy finner hun også frem de kinesiske kulene han kjøpte til henne og aldri har sett igjen.

-I tilfelle kampen er kjedelig for meg så jeg vil jeg at du skal ha i bakhodet at jeg koser meg allikevel, sier hun og blunker frekt til ham. Han blir svett i hendene når hun setter foten på låret hans og sprer knærne. –Vil du sjekke om jeg er våt nok? Han gjør det, men gløden i øynene hennes er avslørende nok. Fingeren forsvinner lett inn. Han lukker øynene og lar den sirkle rundt i varmen noen sekunder, før han avbryter saligheten med ett blikk på klokka.

 –Vil du hjelpe meg? Det går raskere da, sier hun uskyldig, vel vitende om hvordan hjernehalvdelene hans kolliderer akkurat nå. Alt han ønsker er å hive henne over benken og la henne kjenne det, men kampen er for viktig for ham.
-Bare gjør dette for meg, så skal du få tenke hockey så mye du vil. Hun smiler, men han kan se at hun er oppriktig. Han griper tak rundt ryggen hennes og trykker henne inntil seg. Brystene hennes presser seg mot brystkassen hennes, og det er deilig å kjenne dem fri fra brystholderens spiler og stive stoffer. Han setter seg ned på huk foran henne.

-Skill leppene for meg igjen, jeg vil se hva jeg gjør. Hun adlyder villig og tar i tillegg ett skritt ut til siden med det ene beinet for å gi han god tilgang mellom beina hennes.

Den lille knoppen blir synlig, og han bøyer seg frem og kysser den mykt og lenge. Han kjenner hvordan kroppen hennes sitrer og pusten hennes blir overfladisk og rask. Han kysser henne igjen, forsiktig og langsomt før han lar tungen komme ut og sirkle dovent og våt på den nå stive klitorisen. Hun svaier litt og må støtte seg til benken, så han legger hendene rundt rompebollene hennes og presser skrittet hennes mot munnen sin.

Han kjenner hvordan hun svikter i knærne, men han holder henne oppe uten problemer. Med en hånd signaliserer han at han vil ha kulene og hun gir de til ham med en skjelvende hånd. Klynkene hennes forteller ham hvor han har henne nå. Hvis han vil kan hun komme umiddelbart, men han vil gi henne to minutter til. Han har ett øye på klokka, han rekker det. Hun er så våt at den første kulen sklir inn uten noe motstand, den andre må han lirke inn gjennom de stramme skjedemusklene. Det er deilig å se den forsvinne inn i det trange våte hullet. Hun stønner når han igjen lar tungen komme ut og stryke henne lett over kjønnsleppene. Hun strammer musklene om kulene, og han har problemer med å få inn den tredje. Han vet at han motarbeider seg selv, men hun smaker så godt at han legger munnen over hele kjødet hennes og slikker henne fra kulen og fremover. Beina knekker sammen under henne og han må legge armen bak knærne hennes for å holde henne oppe. Vekten hennes hviler ustabilt på albuene, hun er fullstendig konsumert av nytelse. Den siste kulen forsvinner inn i henne idet han tar bekkenet hennes mellom hendene og flytter litt på henne før han brått slipper henne, slikker seg om munnen og reiser seg opp.

-Er du klar til å dra? Han ser opp på henne, Rykningene strømmer gjennom kroppen hennes. Hun puster som om hun nettopp har løpt en time og øynene hennes er skjeve og hun ser ganske hang-over ut. Han smiler bredt. Maktbalansen er snudd, nå er det han som har noe hun vil ha og han har tenkt til å nyte av dette hele dagen. Han tar ett papirtørkle og tørker forsiktig av den struttende klitorisen. Han er forsiktig med å ikke gjøre henne sår idet han drar papiret dypere mellom lårene hennes. Og når det kommer frem igjen henger det en strime av saft fra henne til tørket. Han hiver det i vasken, trusen hun har lagt frem følger etter i samme retning før han geleider henne stumt ut i bilen.
Idet bilen kjører ut av gårdsplassen må han rette på buksen. Han er mer erigert enn han har vært på mange år, og til slutt åpner han buksesmekken for å slippe presset fra tøyet over pikken.

-Jeg skulle ønske du hadde latt meg ha på truse, jeg kommer til å kline ned hele setet.
Han titter bort på henne, stemmen hennes er hakkete og blikket hennes er låst til pikken hans som stikker hodet frem under tskjorten. Hun flytter på seg og setter beinet under seg. Han smiler, for han ser at hun holder tilbake en grimase når hun setter baken ned mot leggen. Det er tydelig hvor plagsomt våken hun er der nede og at kulene fungerer som de skal.
Igjen kjenner han blikket hennes på seg, og pikken hans nikker med hodet av oppmerksomheten hun gir ham med øynene. Pusten hennes blir plutselig tyngre og før han aner ordet av det lener hun seg frem og slikker ham forsiktig på tuppen. Pusten hennes der nede gir ham gåsehud over det hele, og han må sjekke spidometeret hver 100 meter for å forsikre seg om at han ikke overfører energien til gasspedalen. Tungen hennes kjærtegner kanten rundt hodet hans mens ånden hennes strømmer over pungen og lårene hans.

-Mmm, du smaker deilig, smatter hun fornøyd. Han puster sakte ut mellom tennene, men tar ett brått inntak av luft idet munnen hennes, varm og våt svelger ham hel. Mens leppene hennes masserer staken hans på vei nedover begynner hun å bevege hoftene sakte. Effekten er åpenbar og utrolig deilig. Munnen hennes fylles med vann og hun stønner lidenskapelig og dypt.  Spyttet hennes renner mellom leppene hennes og strømmer nedover mot pungen hans, og munnen hennes følger villig etter. Med kukkhuet hans presset mot ganen stikker hun ut tungen og slikker nedover pungen hans. Han holder på å kjøre av veien så deilig er det.

Fort tar han av til høyre og finner en bakgate å parkere i. Hun suger ham hardt og tungen hennes masserer ham og stryker kukkhuet hans med en lidenskap som gjenspeiler seg i hoftene hennes. Han drar jersyen hennes opp på ryggen og blotter baken hennes. Synet av rompen og hoftene hennes som beveger seg synkront med munnen hennes nedover er overveldende  opphissende. Han griper tak i setet med begge hendene og løfter bekkenet fremover så høyt han kan. Følelsen av å sitte på åpen gate og se på rompa til kona si blottet for verden og kjenne munnen hennes er berusende. Gaten rundt ham er tom, men det er butikker og boliger i kvartalene rundt, så når som helst kan noen komme. Han stryker henne over baken og leter seg frem mellom leppene hennes.

Umiddelbart blir han våt på fingrene, og han kan la hele hånden skli fremover i en deilig bløt bevegelse. Hånden hans følger en strime av fukt som har rent hele veien nedover beinet hennes. Hun suger ham med tungen stramt mot pikken og når hun når toppen slipper hun og følger utsiden av den nedover i stedet. Leppene hennes er stramme, mens tungen er myk og het mot huden. Fingrene hans vikler seg rundt håret og hodet hennes mens han staker hodet hennes i den samme rytmen som munnen hennes beveger seg i. Når hun kommer opp igjen suger hun seg fast i forhuden og slikker seg rundt den med tungen litt på innsiden. Hoftene hans vibrerer og pusten hans er stakkato. Munnen hennes er igjen over kukkhuet og smatter, suger og slikker, men plutselig løfter hun hodet og smiler til ham.

-Er du klar for kamp, skatt? Hun smiler litt fandenivoldsk, hevnen er søt og hun har aldri vært mer sexy. Håret hennes er rufsete etter hendene hans og kinnene er røde og blanke av opphisselse.

Han må vente ett par minutter før han kan kjøre igjen, men han er i kampmodus idet de kjører ut fra bakgaten. Han håper nærmest at kanpen blir kjedelig, slik at han har ett påskudd for å dra hjem og knulle i stedet.

De kjører ut på gata igjen og hun sitter og smiler fornøyd ut av vinduet. Da de kjører inn på stadiumsområdet stiger spenningen igjen, elektrisiteten mellom dem er til å ta og føle på. Begge tenker på hvor naken hun egentlig er med bare jersyen på og begge blir like tente av tanken. Han smyger hånda mellom beina hennes og fingrer henne litt mens de ser på kampklare tilskuere som haster fobi bilen, blind for det som skjer rett foran øynene deres.

Hun sprer beina frimodig ettersom ingen ser ut til å ense dem allikevel. Skjorten sklir oppover lårene hennes og hun blir blottstilt fullstendig når han flytter hånda tilbake og betrakter henne lystent. Kampen er som glemt ved synet av de rosa leppene som strutter i dagslyset. Det er en stund siden han har sett henne slik og nå vil han nyte synet mens det varer.

Hun stønner og vrir seg litt i setet før hun samler seg og legger hånda på dørhåndtaket. Før hun vet ordet av det griper han henne om hoftene og drar henne over til sin side.

- Jeg må bare ha deg! Han løfter tskjorta si og pikken ligger klar og venter. Hun er ikke vond og be og setter det ene beinet aver slik at han har henne sittende oppå sitt bankende organ. Hun rekker akkurat å nappe ut kulene før han løfter henne opp og lar henne skli ned over seg med stor nytelse. Hun stønner og sprer beina slik at han kommer helt inn i henne, at folk strømmer fordi affiserer henne ikke det minste, alt som teller nå er å stille brannen i kroppen.
Med hendene på rattet finner hun raskt en rytme som gjør at det kribler helt opp i hodebunnen. Stønnnene hans kommer raskere og dypere, det er tydelig at spenningen er med på å øke nytelsen for dem begge.

Ett kraftig dunk på biltaket og brummende latter gjør at de begge skvetter, men ingenting kan stanse dem nå. Hendene hans favner om brystene hennes og stryker henne hektisk over det hele før de finner veien ned til klitten igjen. Hun kommer nesten umiddelbart, hodet hennes faller forover og musklene hennes gyver tak og pulserer hardt mot pikken hans og driver ham også over stupet. Armene hans griper tak rundt henne og presser henne hardt mot seg mens rykkene går gjennom kroppen hans og han peiser inn i henne for å gi henne alt han har. Hun skjelver i hele kroppen og når han prøver å ta til seg hånda holder hun den fast. Hun vil ha en til!

Men nå er kampen snart i gang.  Han tar tak rundt hoftene hennes og vipper henne av. Hun ser ut til å ville protestere, men rekker det ikke for med en gang hun sitter i setet lener han seg fremover og stikker tungen inn mellom beina hennes. Hun rykker til i hele kroppen og sprer beina så mye hun kan i setet. Det er ikke nok så hun snus seg slik at hun vender mot ham.

All sjenanse er vekk, hun trenger å få en forløsning på dette sprengende behovet. Knærne hennes hviler mot hver sin side og jersyen ligger over magen hennes men alt dette er hun blind for. Når tungen hans igjen er mot kjødet hennes krummer hun ryggen og presser seg oppover for å møte ham. Hun kommer på nytt etter noen sekunder, stønnende hennes høres godt på utsiden av bilen og flere dunk på taket bare driver henne videre inn i den svimlende orgasmen. Da den endelig stilner av ser hun på sin kjæreste mann med slørete øyne og sier
-Jeg har alltid elsket deg høyt, men i dag har du tatt hele meg med storm! Og jeg blir gjerne med på hockeykamp igjen.

LESE MER? Det er også lagt ut nye tekster på Erotikk

Inspirert? Lyst til å skrive selv? Send inn din tekst på denne linken!