Telefonsamtalen

Skrevet av: Sissel

Publisert:
Sist oppdatert:

Det var en kunde som ofte ringte mannen hennes om kveldene, og hun visste at han var temmelig lei av disse oppringningene.

Petter var kommet hjem etter avsluttet arbeidsdag, men ble stadig oppringt av kunder. Det var fredag kveld, og vi hadde planlagt en romantisk aften alene, men telefonen la beslag på all hans tid og oppmerksomhet. Idet han kom ut fra dusjen, ringte telefonen atter en gang og iført slåbrok satte han seg til rette i sofakroken.



Det var en kunde som ofte ringte ham om kveldene, og jeg visste at Petter var temmelig lei av disse oppringningene. Men etter som det var en en vikt...

Du må være logget inn som VIP-medlem eller ha C+ tilgang for å kunne lese hele historien. Logg inn eller registrer deg som medlem.

Relaterte historier

Hvordan sende erotiske noveller/historier til Cupido?

Skriv for Cupido! Blir du inspirert av å lese erotiske tekster? Kjenner du hvordan lysten og lidenskapen strømmer på? Alle som vil kan sende inn sine erotiske fortellinger og fantasier til Cupido. Blir du publisert får du også honorar! Send ditt bidrag på denne siden: https://cupidoskjema.com/novelle/