Nytt nummer ute nå!

Saras ansikt

Du må være logget inn som VIP-medlem for å kunne lese hele historien. Logg inn eller registrer deg som medlem.
Publisert: 01.07.2011 kl. 12:16 | Oppdatert: 01.07.2011 kl. 12:16

Helt siden hun hadde bestemt seg for å ta skrittet ut i de voksnes verden hadde hun vært seksuelt aktiv – med seg selv, og sine fetisjer.

Da Sara våknet, var det allerede blitt lyst. Solen strømmet inn det åpne vinduet og bar med seg den svale vinden som forsiktig gjorde silkegardinene levende. De hilste henne velkommen til denne myke sommerdag – en dag hun hadde gledet seg til lenge.

Hun reiste seg opp fra den brede sengen og gikk bort til vinduet. Det tegnet å bli en vakker dag, perfekt for alt som skulle skje. Hun smilte da hun skuet den store tomme plenen foran huset som snart skulle fylles med glade mennesker. Den årlige tradisjonen da slekt og venner kommer fra fastlandet og ut på øya for å hylle sommeren.

Det var mye som skulle gjøres før det store innrykket av båter og mennesker, så hun gikk ut på badet for ett lett stell. Dusje kunne hun gjøre senere etter at arbeidsoppgavene var unnagjort.

Hun betraktet seg selv i speilet. 18 år og vakker. Ukysset ung kvinne søker verden, tenkte hun. Det var ensomt å vokse opp på denne øya. Hun trivdes, det var ikke det. Men

Du må være logget inn som VIP-medlem for å kunne lese hele historien. Logg inn eller registrer deg som medlem.

Faktainformasjon

Forfatter: Robin Jacobsen